Tolvai Renit ezzel a frizurával alig ismertük fel: új videóklipjében a külseje is nagyon más

Tolvai Reni "Kurvára fáj" című dalához készült videóklipet elsőként a Feminának mutatta meg. A megújulásáról is mesélt nekünk.

tolvai-reni

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dögös, ultranőies, érzéki - ezeket a jelzőket mind megszoktuk már, ha Tolvai Reniről van szó. Új videóklipjére a felsoroltak mindegyike illik némi csavarral: alig ismertük fel hosszú, göndör hajzuhataggal a „Kurvára fáj” című dalhoz készült kisfilmben, amelyet elsőként a Feminának mutatott meg.

Ez a szerzemény a második darab az énekesnő 2024-ben érkező új lemezéről. Már a címe is hangsúlyos, és nem véletlen, hogy épp erre esett a választása. A képi világ és a ruhák kiválasztása is nagyon tudatos volt a részéről. Tolvai Reni a dal mondanivalójáról, megújulásról és jövőbeli terveiről is mesélt nekünk.

Tolvai Reni göndör hajjal

A fekete-fehér színvilág a régmúltat jelképezi. Az egész klip a letisztultság jegyében készült, ezúttal nem a látvány, hanem a mondanivaló került a fókuszba.

A "Kurvára fáj" a 2024-én érkező lemezed második darabja, amely a "Nyakadon a lánc" című dalt követi. Mit mondanál a dalról, és mennyiben más ez most, mint az előző?

- A "Kurvára fáj" című dalt az életem egy fájdalmas időszakában írtam, amikor egyszerűen nem volt elég kifejező azt mondanom, hogy "annyira fáj" vagy "nagyon fáj". A felvétel egy vallomás a szívemből. Tisztában vagyok vele, hogy ez csúnya szónak minősülhet a médiában, de nem az a célom már rég, hogy kompatibilis legyek mindenkinek. Ezt éreztem, ezt tudom adni, és ez az egész érkező albumomra vonatkozik.

Van személyes töltete a dalszövegnek? Mit szeretnél üzenni ezzel a közönségednek?

- A szívfacsaró fájdalom, a szerelem mindenki életében jelen van vagy volt és lesz. Erőt szeretnék közvetíteni, kimondani olyan érzéseket a közönségemnek, amiket talán ők is átélnek és titkolnak. A zene számomra gyógyszer mindenre, megkönnyíti az életet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A videóklipben látható ruhákat Kiss Márk stylisttal karöltve álmodták meg. Mivel a mondanivalón volt a hangsúly, olyan ruhákat választottak, amelyek nem vonják el a figyelmet. Eredményül a nőies vonalak és előremutató, vagány darabok kombinációját tekinthetjük meg.

Az, hogy ennyire boldog vagy, szinte sugárzik rólad. Ahogy az is egyértelmű, bomba formában vagy, ehhez a nagy lendülethez ez is hozzátesz?

- Nagyon szépen köszönöm, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem teszek érte, bár nem gondolom, hogy még a legjobb formához értem. Minden pillanatban figyelek arra, hogy mit eszem, mikor és mit vásárolok, mert nem szeretem, ha vannak kísértések a lakásban. Rendszeresen sportolok a személyi edzőmmel, ez eléggé megváltoztatott mindent ahhoz képest, mikor egyedül edzettem.

Valóban nagy utat tettem meg az életmódváltásomnak köszönhetően, hiszen magamra se ismerek a pár éves képeimen.

Nem mehetünk el szó nélkül a fogyásod mellett sem! Gratulálunk, elképesztő, milyen eredményt értél el. Azt szokták mondani, megtartani a súlyt nehezebb, mint maga a fogyás folyamata, te hogy csinálod, mi a titkod?

- Egyszerűen egyensúlyban kell tartanom a választásaim. Az a titok talán, hogy nagyon magasan tartom a fehérjebevitelemet, illetve sok zöldséget és vizet fogyasztok. Ha bűnözésről van szó, természetesen lehet, de ez nem lehet gyakori. Ha vasárnap eszem egy jégkrémet az étrendemen kívül, akkor a következő napokban kevesebb szénhidrátot és zsírt viszek be. Az egyensúly a kulcs.

tolv
Fotó: FP Abel Photography (Fülöp Ábel

A klipben nem megszokott külsővel láthatunk, hosszú, göndör hajzuhataggal. Tervezel még hasonló átalakulást a következő dalaidnál?

- Nagyon szeretek kísérletezni stílusokkal, hajformákkal, sminkekkel, mindig, amit passzolónak érzek a dalnak a hangulatával, mondanivalójával. A „másHOL jársz” című dalomnál például egy teljesen ellentétes, mátrixos külsőt öltöttem, legutóbbi felvételem a „Nyakadon a lánc” volt, amelyben hasonlóan, mint a „Kurvára fáj” esetén egy klasszikusabb stílust képviselek. Nem véletlen a hasonlóság, mert ezek egy új korszakot jelölnek a 2024-ben megjelenő albumommal.

Miből merítettél inspirációt az új albumhoz? Megihletett esetleg egy példakép?

- Az új lemezemnek a lelkem volt az inspirációja, és minden, ami velem és körülöttem történik. Az új lemezem életem eddigi legnagyobb büszkesége. Olyan ötletek és dalok jöttek ki belőlem az utóbbi egy évben, mint még soha. A drámai szerelmes vonal mellett párhuzamosan írtam a szexualitásról, a social media bántalmazásról, a nőiességről, apukám hiányáról és nagyon szexi és dögös témákról is. Három feat. lesz az albumon, az egyelőre maradjon meglepetés, hogy kik.

Nézd meg Tolvai Renit bikiniben is!

A fekete, dögös fazonú kétrészesben jól látszik, 20 kilós fogyása után Tolvai Reni karcsúbb, mint valaha.

Cover-fotó: FP Abel Photography (Fülöp Ábel)

Ezt is szeretjük