Till Attila meglepő dolgot árult el a Sztárban Sztár leszek!-kel kapcsolatban
Till Attila bár már volt zsűritag más műsorban, a Sztárban Sztár leszek!-ben sosem lenne.

tilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Till Attila a 2019-es kezdet óta műsorvezetője a Sztárban Sztár leszek!-nek. Nem túlzás azt állítani róla, hogy igazi tehetségkutatós veterán, karrierjének egyik első mérföldköve is egy ilyen produkcióhoz köthető, a 2003-as Megasztárhoz.

Ebből adódóan sok tehetséges előadó karrierjének kezdetekor volt jelen. A rutinnak meg is lett a gyümölcse, olykor előbb látja, kiben van meg a potenciál, mint a zsűritagok. 

Till Attila a Sztárban Sztár leszek!-ben

Jó példa erre a Sztárban Sztár leszek! első győztese, Békefi Viki. Az énekesnőről már akkor tudta, több mint egy átlagos tehetség, amikor maguk a mesterek még nem.

tilla
Fotó: TV2

- Békefi Vikinél már szerintem előbb láttam, mint a mesterek, hogy egy igazi bohóc lány, aki baromi jól tud hülyéskedni, és közben elképesztő hangja van. Igazam lett, és ő lett a győztes!

Ha ilyen jó szeme van a különleges színpadi személyiségek kiszúrásához, adódik a kérdés: nem cserélne-e szívesen helyet valamelyik ítésszel? A válasz egyértelmű számára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nagyon nehéz zsűrinek lenni, a mestereknek nehéz dolga van. Főleg a középdöntőknél látszik, több tehetséges ember van, mint amennyi befér a műsorba.

Rámennek érzelmileg. Volt, aki sírt, volt, aki elnézést kért

- Mindenféle bajuk van, nekem kényelmesebb műsorvezetőnek lenni. Hozzá tudok szólni, az énekléshez viszont nem értek.

Tillának ugyan van szeme a tehetségek kiszúrásához, nem cserélne a mesterekkel.
Tillának ugyan van szeme a tehetségek kiszúrásához, nem cserélne a mesterekkel.
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Mindezek ellenére akadtak olyan szereplők, akik még őt is meg tudták lepni. Ilyen a 2021-es szezon nyertese, Csiszár István.

- Azt gondoltam, nagyon tehetséges, de átlagos volt a kinézete, mint egy tipikus, vidéki művész: kicsit hosszú haj, barna öltöny. Szerintem ő sem hitt abban, hogy megnyerheti.

Olyan esetet is fel tudott idézni, amikor a nézők okoztak számára nagy meglepetést. A Sztárban Sztár hetedik évadában nem számított rá, hogy Pálmai Anna másodiknak esik ki, a mai napig úgy gondolja, sokkal jobb helyen kellett volna végeznie. 

Oláh Ibolya titka Tilláról

A legtöbben azért próbálnak szerencsét a tehetségkutatókban, hogy megmutassák magukat a tévében, és országos ismertségre tegyenek szert, ami megváltoztatja az életüket. Oláh Ibolyát mindezeken túl még valami motiválta, aminek Till Attilához volt köze.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük