Kitalálod, ki ez a gombafejű kisfiú? Híres magyar műsorvezető lett belőle
A tévés felnőttként sokkal mosolygósabb, mint ahogy ez a gyerekkori kép mutatja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Propaganda, Sztárban Sztár, Bezár a bazár!, Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada - csak néhány műsor a TV2 repertoárjából, amelyek házigazdájaként Till Attila belopta magát a nézők szívébe. Az utóbbi években ő az egyik legnépszerűbb férfi tévés hazánkban.

Pályafutása kezdete óta többször is előfordult már, hogy hosszú hónapokon keresztül minden vasárnap találkozhattunk vele a képernyőn, így nem csoda, hogy mára a közönség szinte régi ismerősként gondol rá. Ennek ellenére kevesen tudják róla, hogy festett gyerekként.

Till Attila gyerekkori fotója

Ugyan a 49 éves műsorvezető nem veti meg a közösségi médiát, alaposan megfontolja, mit posztol ki az Instagramra. Feleségét és gyerekeit nem mutatja meg sűrűn, ahogy a családi fotóalbumot sem csapja fel túl gyakran, így régi képei kincset érnek a rajongói szemében. Azt a ’80-as évekből származó portrét is imádták, amelyet 2020 januárjában töltött fel.

A körülbelül nyolcéves, kissé ijedten a kamerába néző kisfiút első pillantásra nem biztos, hogy felismernénk. Ezzel a követői sem voltak másként, sokakat nem Tillára, hanem a The Rolling Stones énekesére, Mick Jaggerre emlékeztette.

till attila
Fotó: TV2

Mások figyelmét a haja ragadta meg, a kommentelők el is kezdtek élcelődni azon, hogy milyen vicces volt az akkori időkben klasszikusnak számító gombafrizura. A fotó láttán Pápai Joci sem állta meg, hogy ne írjon egy epés megjegyzést.

„Ez 1947-ből van, Tillusom?” - kérdezte viccesen.

Persze akadtak, akik egyből felismerték, kit rejt a felvétel. Szerintük egyetlen dolog árulta el Tilla kilétét, az, hogy egy az egyben úgy festett gyerekként, mint legkisebb csemetéje, Félix napjainkban.

Magyar színésznők gyerekként

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük