Till Attila 25 éve házas ritkán látott feleségével: Kriszta ilyen bájos az évfordulós fotón

Till Attila a házassági évfordulójukon posztolt közös képet a csodaszép Krisztával, akivel már 25 éve élnek boldog házasságban.

Till Attila és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ötvenéves Till Attila 2002 óta közkedvelt műsorvezető, humora és kedvessége minden nézőt levesz a lábáról.

Első médiás szereplése a Big Brother című valóságshow-hoz köthető, ahol Liptai Claudiával együtt vezették az adást. 

Till Attila és felesége imádják egymást

A népszerű műsorvezető 25 éve él boldog házasságban feleségével, a csinos Krisztinával. Ennek örömére a sztár házassági évfordulójuk alkalmából romantikus közös képet osztott meg. Mindkettejükről sugárzik a boldogság, vidáman mosolyognak a kamerába, és szeretetteljesen ölelik egymást.

 „Ma vagyunk 25 éves házasok! Ezüstlakodalom? Egy pillanat volt ez a negyed évszázad! Nagyon imádlak baby!” - írták a poszt alá.

A rajongók odáig voltak ezért a különleges fotóért, és nem győzték dicsérni a szerelmespárt.

"És még mindig klasszak, frissek, jó fejek vagytok, soksoksok-at még, min. ugyanennyit!”

"Olyan édesek vagytok együtt, szívből gratulálok nektek!”

"Példaértékű pár és család vagytok a mai világban” - olvasható a hozzászólásokban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A műsorvezető a TV3 csatornának köszönheti élete szerelmét. Korpás Krisztina szintén a csatornánál dolgozott adásrendezőként és szerkesztőként, megismerkedésükkor pedig érezték, hogy vonzalom alakult ki közöttük.

Nem sokkal az első randijuk után Till Attila Krisztához költözött, szerelmük kiteljesedett, ezt négy hónappal később házassággal pecsételték meg. Egy héttel a boldogító igen kimondása után felesége örömhírrel lepte meg a sztárt: várandós volt első gyermekükkel, Andorral.

Három fiuk született, akiket nagy odafigyeléssel és szeretetben nevelnek. Simon 2001-ben, Félix 2008-ban látta meg a napvilágot. 

- Nagyon cuki, valamiért irtózatosan büszke rám. Tudom, hogy hihetetlen, mert tényleg elképesztően tud pörögni, de valahogy ebben az őrületben mégis mindig csinál nekünk helyet - mondta Korpás Krisztina 2018-ban az Éva magazinnak. 

Pápai Joci felesége szexi ruhában

Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös fotókon. Nem árasztja el az Instagram-oldalát a képeivel, így ha nagy ritkán közzétesz olyan posztot, amelyen élete párja is szerepel, sokan meglepődnek, milyen csinos, szexi nő Anita.

Pápai Joci felesége szexi, szőke nő: Anita ilyen dögös ruhába bújt

Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös képeken. Anita minden alkalommal bebizonyítja, hogy milyen stílusos.

Elolvasom

Cover-és ajánlóképek: Facebook/Till Attila

Ezt is szeretjük