The Voice - Magyarország hangja: a show kulisszatitkai
Fotók és érdekességek a legújabb tehetségkutató showműsorról.

Dia

 	The Voice 	Bizonyára kevesen tudják, hogy a The Voice című tehetségkutató Hollandiából indult világhódító útjára még 2010-ben. A show-műsor azóta hatalmas sikereket ért el a tengerentúlon, 2012-ben pedig Magyarországra is megérkezett, a TV2 tűzte műsorára. 	Kapcsolódó cikk: 	A magyar tehetségkutatók felfedezettjei »

The Voice

Bizonyára kevesen tudják, hogy a The Voice című tehetségkutató Hollandiából indult világhódító útjára még 2010-ben. A show-műsor azóta hatalmas sikereket ért el a tengerentúlon, 2012-ben pedig Magyarországra is megérkezett, a TV2 tűzte műsorára.

Kapcsolódó cikk:
A magyar tehetségkutatók felfedezettjei »

Fotó: TV2

Dia

 	Meghódította a világot 	A tehetségkutató már több mint negyven országban képviseltette magát, Angiától egészen Vietnámig. A műsort a 2012-es amerikai Chritics Choice TV Awards díjátadón a legjobb verseny-realitynek választották.

Meghódította a világot

A tehetségkutató már több mint negyven országban képviseltette magát, Angiától egészen Vietnámig. A műsort a 2012-es amerikai Chritics Choice TV Awards díjátadón a legjobb verseny-realitynek választották.

Fotó: TV2

Dia

 	A mesterek 	A Voice az a show-műsor, ahol nem zsűritagok, hanem úgynevezett coachok, azaz felkészítők ülnek a négy bíráló helyén. Ezek a felkészítők, mesterek háttal helyezkednek el a színpadnak, így nem is látják az énekest, csupán a hangját hallják. Akkor fordulnak meg, amikor megtetszik nekik a hang, és megnyomják a gombot.

A mesterek

A Voice az a show-műsor, ahol nem zsűritagok, hanem úgynevezett coachok, azaz felkészítők ülnek a négy bíráló helyén. Ezek a felkészítők, mesterek háttal helyezkednek el a színpadnak, így nem is látják az énekest, csupán a hangját hallják. Akkor fordulnak meg, amikor megtetszik nekik a hang, és megnyomják a gombot.

Fotó: TV2

Dia

 	The Voice az USA-ban 	A 2011 tavaszán indult amerikai Voice felkészítői: a Maroon 5 szívtipró énekese, Adam Levine, a rapper Cee Lo Green, az aranytorkú Christina Aguilera és a country-zenész, Blake Shelton. Már lezajlott két széria, a harmadik pedig 2012-2013-ban kerül műsorra.

The Voice az USA-ban

A 2011 tavaszán indult amerikai Voice felkészítői: a Maroon 5 szívtipró énekese, Adam Levine, a rapper Cee Lo Green, az aranytorkú Christina Aguilera és a country-zenész, Blake Shelton. Már lezajlott két széria, a harmadik pedig 2012-2013-ban kerül műsorra.

Fotó: TV2

Dia

 	The Voice az Egyesült Királyságban 	A brit The Voice első szériája 2012 márciusában indult. A mesterek: a Sex Bomb előadója, Tom Jones, az extravagáns énekesnő, Jessie J., a Black Eyed Peas együttes tagja, will.i.am és Danny O'Donoghue a The Script zenekarból.

The Voice az Egyesült Királyságban

A brit The Voice első szériája 2012 márciusában indult. A mesterek: a Sex Bomb előadója, Tom Jones, az extravagáns énekesnő, Jessie J., a Black Eyed Peas együttes tagja, will.i.am és Danny O'Donoghue a The Script zenekarból.

Fotó: TV2

Dia

 	The Voice Ausztráliában 	Az ausztrál Voice 2012 tavaszán indult, mesterei pedig: Heidi Klum exférje, Seal, az ismert énekesnő, Delta Goodrem, Nicole Kidman férje, Keith Urban, valamint Nicole Richie gyermekének apja, Joel Madden, aki egyébként a Good Charlotte nevű együttes frontembere is.

The Voice Ausztráliában

Az ausztrál Voice 2012 tavaszán indult, mesterei pedig: Heidi Klum exférje, Seal, az ismert énekesnő, Delta Goodrem, Nicole Kidman férje, Keith Urban, valamint Nicole Richie gyermekének apja, Joel Madden, aki egyébként a Good Charlotte nevű együttes frontembere is.

Dia

 	Nena 	Nena, az 52 éves német énekesnő, aki a nyolcvanas években a 99 Luftballons című dalával került be a köztudatba, a The Voice német verziójában erősítette a mesterek csapatát. Németországban 2012-ben már a második széria elindítására készülnek. 	Kapcsolódó cikk: 	A '80-as évek popsztárjai »

Nena

Nena, az 52 éves német énekesnő, aki a nyolcvanas években a 99 Luftballons című dalával került be a köztudatba, a The Voice német verziójában erősítette a mesterek csapatát. Németországban 2012-ben már a második széria elindítására készülnek.

Kapcsolódó cikk:
A '80-as évek popsztárjai »

Dia

 	Christina Milian 	Az 1981-es születésű színész-énekesnő, Christina Milian az amerikai The Voice-ban kapta meg a műsorvezető szerepet. Emellett pedig ő tartotta a kapcsolatot is a rajongókkal a különböző közösségi oldalakon.

Christina Milian

Az 1981-es születésű színész-énekesnő, Christina Milian az amerikai The Voice-ban kapta meg a műsorvezető szerepet. Emellett pedig ő tartotta a kapcsolatot is a rajongókkal a különböző közösségi oldalakon.

Dia

 	A legelső győztes 	A 28 éves angol énekes, Ben Saunders nyerte a legelső, holland The Voice-t, melynek döntőjét 2011 januárjában tartották. Az úriember, aki egyébként szabadidejében tetováló művészként is dolgozik, testvérével közösen, évekkel a verseny előtt az Eurovíziós Dalfesztivál holland nemzeti döntőjében is próbálkozott már, de a hírnevet Bennek mégis a The Voice hozta meg.

A legelső győztes

A 28 éves angol énekes, Ben Saunders nyerte a legelső, holland The Voice-t, melynek döntőjét 2011 januárjában tartották. Az úriember, aki egyébként szabadidejében tetováló művészként is dolgozik, testvérével közösen, évekkel a verseny előtt az Eurovíziós Dalfesztivál holland nemzeti döntőjében is próbálkozott már, de a hírnevet Bennek mégis a The Voice hozta meg.

Dia

 	Az első brit győztes 	Az első brit The Voice széria győztese Leanne Michell. A 28 éves énekesnőnek azóta már az első szóló kislemeze is megjelent Run To You címmel, melynek eredetijét még Whitney Houston énekelte 1992-ben.

Az első brit győztes

Az első brit The Voice széria győztese Leanne Michell. A 28 éves énekesnőnek azóta már az első szóló kislemeze is megjelent Run To You címmel, melynek eredetijét még Whitney Houston énekelte 1992-ben.

Ezt is szeretjük
Fotó: