Ismert magyar színésznő is szerepel a Trónok harca konkurenciasorozatában
A Netflix The Witcher című sorozatának trailerében egy magyar színésznő is látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A San Diegoban megrendezett Comic-Conon bemutatták a The Witcher hivatalos trailerét. A számítógépes játékok rajongói előtt már nem ismeretlen a Netflix által készített fantasy sorozatot, amit sokak szerint az HBO-s sikersorozat, a Trónok harca konkurenciájának szánnak, ugyanakkor az alkotók azt már elárulták, hogy Andrzej Sapkowski könyvsorozatát dolgozzák fel, nem a belőlük készült híres videojátékot veszik alapul. 

A Henry Cavill főszereplésével készülő The Witcher-sorozatot tavaly ősszel Magyarországon kezdték forgatni, majd Spanyolországban folytatták tovább a munkálatokat, de idén tavasszal visszatértek, és az sg.hu értesülései szerint a budapesti Vajdahunyad várában, a tatabányai Szelim-barlangban és a tatai várban rögzítettek jeleneteket. 

Ezek után nem meglepő, hogy a szereplők között magyar színészeket is felfedezhetünk majd. A Sorozat IMDb-adatlapja szerint Árpa Attilát is kreditelték egy szerepre, a trailer 17. másodpercében pedig Trokán Nóra tűnik fel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Witcher on @netflix #firstteaser @witchernetflix 🧝🏾‍♀️💥

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés,

A 33 éves színésznő az Instagram-oldalán is büszkén posztolta, hogy szerepel a Netflix sorozatában. 

Négy fiatal magyar színésznő, akik az elmúlt években meghódították Hollywoodot 

Az elmúlt években több fiatal magyar színésznőnek is sikerült komoly sikereket elérnie Hollywoodban, akiknek a nevét már az álomgyárban is kezdik megjegyezni. Ezek a fiatal és gyönyörű tehetségek olyan amerikai filmekben hódították meg a közönséget, mint az Inferno, a Vaksötét, az Assassin's Creed vagy az Utórengés.

Ezt is szeretjük