Intézze otthonról a bevásárlást (x)
Töltsön még több időt szeretteivel, a heti nagybevásárlást pedig intézze a Tesco Online szolgáltatásaival gyorsan és kényelmesen!

2100w cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy fárasztó hét után nem jó érzés arra eszmélni, hogy a bevásárlást is el kell intézni a következő napokra. A Tesco Online szolgáltatásaival azonban könnyen bevásárolhat: válassza a Tesco Otthonról szolgáltatást vagy a Tesco Doboz Webáruházat. 

Online rendelés - de hogyan?

Két lehetőség közül választhat, ha online intézné a bevásárlást. A Tesco Otthonról szolgáltatással több mint 15000 friss és tartós termék közül válogathat online, melyeket mindig megfelelő hőmérsékleten tárolva szállítunk ki Önnek. Ha pedig inkább Ön kanyarodna el rendeléséért, akkor az Ön által kiválasztott áruház Átvételi Pontján a csomagtartójába tesszük azt. Bevásárlását a meghatározott területeken pedig akár már aznap kiszállítjuk*, vagy személyesen is átveheti Átvételi Pontjaink egyikén.

840x560 1

Érdemes szem előtt tartania, hogy a Tesco Otthonról szolgáltatás esetében mindig irányárakat lát a termékeknél feltüntetve. Mivel a megrendelés és a kiszállítás napja eltérhetnek, előfordulhat, hogy a kiszállítás megtörténtéig lejár egy akció, vagy egy korábban nem akciós termék lesz kedvezményes. Ennek azért van jelentősége, mert a rendelése a kiszállítás napján kerül összekészítésre a kiszolgáló áruházban, az aznap elérhető készlettől függően az aznap elérhető árakon. Viszont az átvétel során Önnek lehetősége van visszautasítania bármelyik rendelt terméket - ezzel is változhat a megrendelés végleges ára.

Az árak eltérését a súlyra mért termékek is okozhatják, elvégre azokból nem mindig lehetséges pontosan a rendelt mennyiséget kimérni. Így értelemszerűen a számlán a kiszállított termék súlya alapján kalkulált árat fogjuk feltüntetni.

Előfordulhat az is, hogy az előzetesen megrendelt termék a rendelés összekészítésének időpontjában éppen nem elérhető az adott áruházban. Erre az esetre felkészülve már a rendelés során eldöntheti, hogy elfogad-e a vásárlás egészére vagy bizonyos termékekre vonatkozóan helyettesítő terméket, a döntés az Ön kezében van. Amennyiben nem kér helyettesítő terméket, úgy természetesen nem küldünk. A helyettesítő termék ára és minősége közel azonos az eredeti termékkel. Az adásvétel az átvételkor jön létre: ha valamelyik terméket mégsem szeretné átvenni - legyen az akár egy helyettesítő termék -, akkor azt visszautasíthatja, a futár visszaviszi, és természetesen nem kell kifizetni.

Elfelejtett valamit? Semmi gond!

Ha időközben elfogyott a tej, vagy szüksége lenne egyéb termékekre, bevásárlását bármikor módosíthatja a kiszállítást megelőző nap 23:30 óráig. Rendelését minden esetben bankkártyával egyenlítheti ki, akár online, akár futárunknál fizetne.

Csak tartós termékekre van szüksége? Arra is van megoldás!

A Tesco Online másik szolgáltatása, a Tesco Doboz Webáruház egy hagyományos webáruház, mellyel az ország egész területére szállítunk, így igénybe tudja venni akkor is, ha Önnél a Tesco Otthonról szolgáltatásunk nem elérhető. Itt több ezer tartós terméket és háztartási cikket kínálunk, melyeket ugyanazon a felületen rendelhet meg, mint a Tesco Otthonról esetében. Áraink fixek, és mindig az Ön által rendelt termékeket kapja kézhez - tehát nem küldünk helyettesítő terméket. Bevásárlását a rendelés napján 23 óráig módosíthatja (vagy törölheti), mi pedig 3-5 munkanapon belül eljuttatjuk Önnek futárszolgálattal.

840x560 2

Ne aggódjon, ha elfogyott valami otthonról: látogasson el a bevasarlas.tesco.hu weboldalra, vagy töltse le a Tesco Online mobilalkalmazást. Rendeljen most néhány kattintással, és töltsön még több időt az igazán fontos dolgokkal! A két szolgáltatás közötti különbségekről itt olvashat bővebben.

*Az Aznapi Kiszállítás csak meghatározott városokban és környékükön érhető el. Kérjük, további információkért olvassa el a szolgáltatással kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeinket.

(Képek forrása: Tesco Globál Zrt.)

Ezt is szeretjük