2014 magyar sztár kismamái
Magyar sztárok, akik 2014-ben gyermekáldás elé néznek.

Dia

 	Jaksity Kata 	Az ATV híradójának műsorvezetője 2013. december 30-án egy igazi örömhírrel zárta az évet: a Facebook-oldalán tette közzé, hogy várandós, 42 évesen harmadszorra is anya lesz. Jázmin Katának 2014. július 7-én adott életet. 	Kapcsolódó cikk: 	Ismét gyermeket vár a magyar műsorvezető »

Jaksity Kata

Az ATV híradójának műsorvezetője 2013. december 30-án egy igazi örömhírrel zárta az évet: a Facebook-oldalán tette közzé, hogy várandós, 42 évesen harmadszorra is anya lesz. Jázmin Katának 2014. július 7-én adott életet.

Kapcsolódó cikk:
Ismét gyermeket vár a magyar műsorvezető »

Dia

 	Szöllősi Györgyi 	A köztévé híradósa már a negyedik hónapban járt, amikor április elején elárulta, hétéves kislánya, Jázmin kistestvért kap. Kamilla 2014. szeptember 30-án, éjfélkor született meg.

Szöllősi Györgyi

A köztévé híradósa már a negyedik hónapban járt, amikor április elején elárulta, hétéves kislánya, Jázmin kistestvért kap. Kamilla 2014. szeptember 30-án, éjfélkor született meg.

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Dia

 	Béres Alexandra 	A fitneszbajnok a Facebook-oldalán jelentette be 2014. március 31-én, hogy második gyermekét várja, aki ugyanúgy, mint Panna lánya, lombik programmal fogant meg. A kis Flóra október 9-én jött világra. 	Kapcsolódó cikk: 	Béres Alexandra terhes »

Béres Alexandra

A fitneszbajnok a Facebook-oldalán jelentette be 2014. március 31-én, hogy második gyermekét várja, aki ugyanúgy, mint Panna lánya, lombik programmal fogant meg. A kis Flóra október 9-én jött világra.

Kapcsolódó cikk:
Béres Alexandra terhes »

Fotó: Minimax

Dia

 	Fésűs Nelly 	A színésznő 42 évesen esett teherbe második gyermekével, ez április első hetében derült ki. 11 éves kislánya, Csenge 2014. október 6-án kapott kistestvért, aki Elza Zorkának neveztek el. 	Kapcsolódó cikk: 	Fésűs Nelly 40 fölött ismét babát vár »

Fésűs Nelly

A színésznő 42 évesen esett teherbe második gyermekével, ez április első hetében derült ki. 11 éves kislánya, Csenge 2014. október 6-án kapott kistestvért, aki Elza Zorkának neveztek el.

Kapcsolódó cikk:
Fésűs Nelly 40 fölött ismét babát vár »

Fotó: Frizbi Hajdú Péterrel

Dia

 	Ördög Nóra 	A műsorvezető váratlan örömhírrel állt elő március 19-én a blogjában: a második gyermeküket várják férjével, Nánási Pállal. Ekkor már az 5. hónapban volt. A Szombat Esti Lázat nagy babapocakkal vezette. Nánási Vencel 2014. augusztus 3-án született meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Az első babafotó Ördög Nóra kisfiáról » 	 

Ördög Nóra

A műsorvezető váratlan örömhírrel állt elő március 19-én a blogjában: a második gyermeküket várják férjével, Nánási Pállal. Ekkor már az 5. hónapban volt. A Szombat Esti Lázat nagy babapocakkal vezette. Nánási Vencel 2014. augusztus 3-án született meg.

Kapcsolódó cikk:
Az első babafotó Ördög Nóra kisfiáról »
 

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint

Dia

 	Balássy Betty 	A Megasztár 3 szerelmespárjának, Balássy Bettynek és Varga Ferinek a második gyermeke, Dániel Máté 2014. január 16-án jött világra. 	Kapcsolódó cikk: 	A TV2 sztárpárja a babafotót máris közzétette »

Balássy Betty

A Megasztár 3 szerelmespárjának, Balássy Bettynek és Varga Ferinek a második gyermeke, Dániel Máté 2014. január 16-án jött világra.

Kapcsolódó cikk:
A TV2 sztárpárja a babafotót máris közzétette »

Fotó: Facebook/Balássy Varga

Dia

 	Völgyesi Gabriella 	A Unique együttes énekesnője tavaly szeptemberben fedte fel a rajongók előtt, hogy várandós. A másfél éves Martin kistestvére 2014. január 28-án született meg és az Eliot nevet kapta. 	Kapcsolódó cikk: 	A magyar énekesnő ismét gyermeket vár »

Völgyesi Gabriella

A Unique együttes énekesnője tavaly szeptemberben fedte fel a rajongók előtt, hogy várandós. A másfél éves Martin kistestvére 2014. január 28-án született meg és az Eliot nevet kapta.

Kapcsolódó cikk:
A magyar énekesnő ismét gyermeket vár »

Fotó: www.uniquemusic.hu/

Dia

	Dietz-Laky Zsuzsi	A 2003-as Miss Európa szépségverseny győztesének második kislánya, Lujza 2014. január 31-én látta meg a napvilágot.	Kapcsolódó cikk:	Megszületett a magyar szépségkirálynő babája »	 

Dietz-Laky Zsuzsi

A 2003-as Miss Európa szépségverseny győztesének második kislánya, Lujza 2014. január 31-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Megszületett a magyar szépségkirálynő babája »
 

Dia

	Al Ghaoui Hesna	Az M1-en kéthetente jelentkező Bábel - Hesnával a világ című sorozat készítője 2014. április 2-án adott életet kislányának, ezt aznap este tudatta a Facebook-oldalán.	Kapcsolódó cikk:	Anya lett az M1 gyönyörű tévése »

Al Ghaoui Hesna

Az M1-en kéthetente jelentkező Bábel - Hesnával a világ című sorozat készítője 2014. április 2-án adott életet kislányának, ezt aznap este tudatta a Facebook-oldalán.

Kapcsolódó cikk:
Anya lett az M1 gyönyörű tévése »

Fotó: MTVA/Kara Ervin

Dia

 	Sándor Orsi 	A modell és műsorvezető alakján az ötödik hónapig nem is nagyon látszott, hogy babát vár. Kisfia, Erik 2014. március 23-án jött világra. Októberben kiderült, ismét babát vár, öt hónapos terhes. 	Kapcsolódó cikk: 	Megszületett a magyar műsorvezető első gyereke »

Sándor Orsi

A modell és műsorvezető alakján az ötödik hónapig nem is nagyon látszott, hogy babát vár. Kisfia, Erik 2014. március 23-án jött világra. Októberben kiderült, ismét babát vár, öt hónapos terhes.

Kapcsolódó cikk:
Megszületett a magyar műsorvezető első gyereke »

Fotó: Emmer László, Hellobaby

Dia

 	Marge 	A fiatal énekesnő, Batta Zsuzsanna, aki az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának, A Dalnak a középdöntőjéig jutott, január közepén fedte fel, hogy hat hónapos terhes. Kisfia áprilisban született meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Már a 6. hónapban van A Dal elődöntőse »

Marge

A fiatal énekesnő, Batta Zsuzsanna, aki az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának, A Dalnak a középdöntőjéig jutott, január közepén fedte fel, hogy hat hónapos terhes. Kisfia áprilisban született meg.

Kapcsolódó cikk:
Már a 6. hónapban van A Dal elődöntőse »

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Dia

 	Kovács Katalin 	A háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozó négy hónapos terhesen december 18-án jelentette be, hogy első gyermekét várja, akiről azt is tudni, hogy kislány lesz. 2014. június 6-án adott életet kislányának, Lucának 	Kapcsolódó cikk: 	Első babáját várja Kovács Katalin »

Kovács Katalin

A háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozó négy hónapos terhesen december 18-án jelentette be, hogy első gyermekét várja, akiről azt is tudni, hogy kislány lesz. 2014. június 6-án adott életet kislányának, Lucának

Kapcsolódó cikk:
Első babáját várja Kovács Katalin »

Dia

 	Fazekas-Zur Krisztina 	Az olimpiai és világbajnok kajakozó tavaly decemberben, két nappal Kovács Katalin után jelentette be, hogy babát vár. Kisfia, Noah David június 4-én látta meg a napvilágot.

Fazekas-Zur Krisztina

Az olimpiai és világbajnok kajakozó tavaly decemberben, két nappal Kovács Katalin után jelentette be, hogy babát vár. Kisfia, Noah David június 4-én látta meg a napvilágot.

Fotó: Facebook/Fazekas Zur Krisztina

Dia

	Mohamed Aida	A világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok tőrvívó nem verte nagydobra, hogy májusban ad életet második gyermekének. Első gyermeke, Olívia 2009 júliusában született.	Kapcsolódó cikk:	Tudtad, hogy már az 5. hónapban van?

Mohamed Aida

A világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok tőrvívó nem verte nagydobra, hogy májusban ad életet második gyermekének. Első gyermeke, Olívia 2009 júliusában született.

Kapcsolódó cikk:
Tudtad, hogy már az 5. hónapban van?

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Dia

 	Stohl András felesége, Ancsika 	2014 januárjában derült ki, hogy Stohl András negyedszerre is apa lesz. Párja, a táncos Ancsika a második gyerekükkel, ezúttal egy kisfiúval várandós. A kis Andris június 8-án jött világra.

Stohl András felesége, Ancsika

2014 januárjában derült ki, hogy Stohl András negyedszerre is apa lesz. Párja, a táncos Ancsika a második gyerekükkel, ezúttal egy kisfiúval várandós. A kis Andris június 8-án jött világra.

Dia

 	Tenki Réka 	Február elején vált hivatalossá, hogy Csányi Sándor színész és felesége első közös gyermekükkel várandós, miután a színésznő átadta szerepeit. A Kis Luca 2014 júliusában született meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Ismét apa lesz Csányi Sándor színész »

Tenki Réka

Február elején vált hivatalossá, hogy Csányi Sándor színész és felesége első közös gyermekükkel várandós, miután a színésznő átadta szerepeit. A Kis Luca 2014 júliusában született meg.

Kapcsolódó cikk:
Ismét apa lesz Csányi Sándor színész »

Fotó: MTVA/Várszegi Sándor

Dia

 	Dióssy Klári 	A köztévé műsorvezetője február elején élő adásban, a Család-barát című magazin hatodik születésnapján jelentette be, hogy 16 hetes terhes. Máté 2014 július 28-án jött világra. 	Kapcsolódó cikk: 	40 fölött adott életet kisfiának az M1 műsorvezetője »

Dióssy Klári

A köztévé műsorvezetője február elején élő adásban, a Család-barát című magazin hatodik születésnapján jelentette be, hogy 16 hetes terhes. Máté 2014 július 28-án jött világra.

Kapcsolódó cikk:
40 fölött adott életet kisfiának az M1 műsorvezetője »

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Dia

 	Mádai Vivien 	A köztévé műsorvezetője februárban árulta el, hogy már túl van a kritikus harmadik hónapon. Zénó 2014. szeptember 14-én született meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Fél év után babát vár Mádai Vivien »

Mádai Vivien

A köztévé műsorvezetője februárban árulta el, hogy már túl van a kritikus harmadik hónapon. Zénó 2014. szeptember 14-én született meg.

Kapcsolódó cikk:
Fél év után babát vár Mádai Vivien »

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Tölgyesi-Khell Cynthia 	Hujber Feri és felesége március elején erősítették meg a hírt, miszerint második gyereküket várják. A pár kisfia, Noel 2008-ban született. Kislányuk, Noa 2014. oktober 10-én érkezett meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Hujber Feriék először nyilatkoztak a második babájukról »

Tölgyesi-Khell Cynthia

Hujber Feri és felesége március elején erősítették meg a hírt, miszerint második gyereküket várják. A pár kisfia, Noel 2008-ban született. Kislányuk, Noa 2014. oktober 10-én érkezett meg.

Kapcsolódó cikk:
Hujber Feriék először nyilatkoztak a második babájukról »

Dia

 	Kunovics Katinka 	A Romantic együttes egykori énekesnője márciusban mesélt először terhességéről. Április vége, május eleje helyett egy hónappal korábban adott életet kislányának. 	Kapcsolódó cikk: 	A Romantic volt énekesnője először mesélt terhességéről » 	 

Kunovics Katinka

A Romantic együttes egykori énekesnője márciusban mesélt először terhességéről. Április vége, május eleje helyett egy hónappal korábban adott életet kislányának.

Kapcsolódó cikk:
A Romantic volt énekesnője először mesélt terhességéről »
 

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Dia

 	Mészáros Antónia 	Mészáros Antónia az ATV 2014. április 27-i esti műsorában jelentette be, hogy babát vár, hamarosan szülni fog. A 37 éves tévés ezzel egy időben el is köszönt egy időre a csatorna nézőitől. Marcell május közepén látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Élő adásban jelentette be terhességét a híradós »

Mészáros Antónia

Mészáros Antónia az ATV 2014. április 27-i esti műsorában jelentette be, hogy babát vár, hamarosan szülni fog. A 37 éves tévés ezzel egy időben el is köszönt egy időre a csatorna nézőitől. Marcell május közepén látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Élő adásban jelentette be terhességét a híradós »

Fotó: Facebook/mészáros Antónia

Dia

	Bakos Piroska	A Hír24 TV híradósának első gyermeke, Marcell 2014. július 31-én jött világra, ezt édesanyja a Facebook-oldalán tudatta.	Kapcsolódó cikk:	Megszületett a magyar híradós első gyermeke »

Bakos Piroska

A Hír24 TV híradósának első gyermeke, Marcell 2014. július 31-én jött világra, ezt édesanyja a Facebook-oldalán tudatta.

Kapcsolódó cikk:
Megszületett a magyar híradós első gyermeke »

Fotó: Barna György

Dia

 	Horváth Lili 	A 38 éves színésznőről augusztus végén derült ki, hogy már öt hónapos terhes a harmadik gyermekével.  	Kapcsolódó cikk: 	A magyar színésznő ismét babát vár »

Horváth Lili

A 38 éves színésznőről augusztus végén derült ki, hogy már öt hónapos terhes a harmadik gyermekével. 

Kapcsolódó cikk:
A magyar színésznő ismét babát vár »

Dia


            	Kumin Viktória
            	A Kossuth Rádiónál dolgozó szőke sztárt az RTL Klub híradósaként kedvelt meg az ország. Augusztusban derült ki, hogy már a negyedik hónapban van, Berta lánya kistestvért kap.
            	Kapcsolódó cikk:
            	6 év után ismét terhes az RTL Klub egykori híradósa »

Kumin Viktória

A Kossuth Rádiónál dolgozó szőke sztárt az RTL Klub híradósaként kedvelt meg az ország. Augusztusban derült ki, hogy már a negyedik hónapban van, Berta lánya kistestvért kap.

Kapcsolódó cikk:
6 év után ismét terhes az RTL Klub egykori híradósa »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia


            	Keveházi Krisztina
            	A balettművész az RTL Klub egyik szeptemberi reggeli műsorában jelentette be, hogy babát vár, már a hatodik hónapban van. Jázmin lánya és Nimród fia öcsikét kap.
            	Kapcsolódó cikk:
            	A magyar sztár már 6 hónapos terhes »

Keveházi Krisztina

A balettművész az RTL Klub egyik szeptemberi reggeli műsorában jelentette be, hogy babát vár, már a hatodik hónapban van. Jázmin lánya és Nimród fia öcsikét kap.

Kapcsolódó cikk:
A magyar sztár már 6 hónapos terhes »

Dia

 	Magyar Rózsa 	A Muzsika TV műsorvezetőjénél a vártnál jóval korábban indult meg a szülés, végül többhetes, szigorú kórházi fekvés után a vártnál egy hónappal korábban, 2014. július 19-én jött világra kislánya. 	Kapcsolódó cikk: 	Egy hónappal későbbre várták a műsorvezető kislányát »

Magyar Rózsa

A Muzsika TV műsorvezetőjénél a vártnál jóval korábban indult meg a szülés, végül többhetes, szigorú kórházi fekvés után a vártnál egy hónappal korábban, 2014. július 19-én jött világra kislánya.

Kapcsolódó cikk:
Egy hónappal későbbre várták a műsorvezető kislányát »

Fotó: Facebook/Magyar Rózsa (hivatalos oldal)
Ezt is szeretjük
Fotó: