Tatár Csilla lenge ruhában csábítgatja a szerelőket! Ezt a fotót posztolta a Facebookra
A TV2 műsorvezetője lenge ruhás fotóval várja a szerelőket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla egy szál ingben és tűsarkúban pózol azon a fotón, amelyet tegnap este a Facebook-oldalára töltött fel illusztrációként egy felhívás mellé.

- Kőművessel, gázszerelővel bútor kis és nagykereskedővel randiznék! Jelentkezni lehet a csilla.tatar@tv2.hu email címen, "rendes ember" jeligére lehet! Részletek később... - olvasható a posztban.

A TV2 műsorvezetője kevesebb mint két órával ezelőtt aztán elárulta a közösségi oldalon, hogy nem magának keresett munkásembereket, hanem azért, hogy segíthessen egy kislányon. A tízéves Vivien múlt héten volt a vendége a Mokkában, ahol arról mesélt, hogyan küzdött meg a rákkal és a bántó szavakkal, amiket azért kapott, mert a kemoterápia és a sugárkezelés miatt kihullott a haja. Hosszú fürtjeit aztán önszántából is levágatta, hogy a hozzá hasonló beteg gyerekeknek parókát készíthessenek belőle.

A Mokkában az is kiderült, hogy szobája üres, mert a szüleinek nem volt pénzük berendezni. Ezért döntött úgy Tatár Csilla, hogy meghívja egy ebédre és a Mokka kulisszái mögé azt, aki segíti a helyiséget berendezni.

Nézd meg, a csinos műsorvezető, milyen fotókat posztolt mostanában a Facebook-oldalára!

A TV2 műsorvezetője dögös miniruhába bújt

Tatár Csilla a Sugarbirds nagyszabású tavaszi fesztiválján mutatkozott be vendégtervezőként. A TV2 30 éves műsorvezetője a Mokka című reggeli műsor adásaiban is előszeretettel viseli saját és tervezőtársai, köztük például Dukai Regina kreációit. Melyik áll neki a legjobban? Szavazz!

Ezt is szeretjük