Ezt a ruhát is bevállalta! Tatár Csillát még nem láttuk ilyen dögösnek

Fotók!

Nézd meg, milyen ruhákat viselt Tatár Csilla A Dal című műsorban!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla jelenlétével nemcsak a köztévé A Dal című műsora kapott lendületet, de a csinos műsorvezetőt is megmutathatta új oldalát. Először vezetett ilyen nagyszabású, több adásból álló showműsort, és magyar divattervezők rendhagyó kreációiban állhatott a színpadra.

- Az első adást egy kislányos, visszafogott, pasztellszínű ruhával nyitottuk, utána mindjárt beindultunk egy dögös pirossal, ezt követte a hangsúlyos fekete. Az eleganciát és a köztévé által képviselt vonalat megtartva nagyon sokat operáltunk az anyagokkal: a ma nagyon trendi, különleges 3D-s anyagok jelentek meg Mérő Péter papírruhájában és Nagy Noémi rózsás kreációjában is. Az idei Oscar-díjátadón sem a sima felületű ruhák hódítottak, gondoljunk csak Lupita Nyong'o gyöngyös vagy Gwyneth Paltrow virágos ruhájára - árulta el a Feminának Martinecz Andrea stylist.

A döntőben viselt ruhát úgy választották ki, hogy az tükrözze a közízlést, az ország bármelyik pontján élő néző számára alkalmi jellege legyen.

- Mi inkább az eleganciát próbáltuk érvényesíteni, mint az extravagánsságot. Csillának arisztokratikus megjelenése van, a ruhával, a cipővel és az ékszerekkel erre erősítettünk rá, a megjelenését pedig elvittük abba az irányba, ami manapság trend: egy nagyon elegáns ruha mellé extravagáns frizura társul. Ezért kapott Csilla egy lesimított, vizes hatású frizurát - mondta. 

Martinecz Andrea már az első adást követően azt nyilatkozta a Feminának, hogy Tatár Csillának nagyon szép lábai vannak, ezt mindenképpen megmutatják A Dal adásaiban, de olyan ruhában is láthatják a nézők, ami a dekoltázsára tereli a figyelmet.

- Végigvittük a lábhangsúlyos vonalat, kezdtünk három extra minivel az elődöntőkben, a középdöntőkben a két ruha picivel hosszabb volt, a döntőhöz pedig egy hosszú ruha dukált. Csillának nagyon szép lábai vannak, bátran meg lehet mutatni, de a piros ruhánál a dekoltázs, két ruhánál pedig a váll is hangsúlyos volt, Csillának ugyanis szép, egyenesek vállai. Erre egyébként a döntőben a míderrel és a nyakékkel is felhívta a figyelmet - tette hozzá a stylist.

Nézd meg azt a hat különleges ruhát, amelyeket Tatár Csilla A Dal című műsorban viselt!

Ördög Nórára minden eddiginél merészebb ruhát adtak

Ördög Nórára minden eddiginél merészebb ruhát adott a stylistja a Rising Star idei első adásában. A kreációt egyébként már egy másik magyar sztáron, Zsédán is láttuk majdnem egy évvel ezelőtt. Nézd meg összeállításunkban azokat a hazai sztárokat, akik ugyanolyan ruhába bújtak!

Fotók: Ördög Nórára minden eddiginél merészebb ruhát adtak! Ez se jött be a nézőknek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük