Tatár Csilla smink nélkül állt kamera elé: ekkora a különbség, ha nincs profin kifestve
Tatár Csilla bevallottan nem tud jól sminkelni, ezért ezt a profikra bízza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla 2002-ben tűnt fel először a képernyőn a TV2 riportereként, majd 14 évig maradt a csatornánál. Később a köztévéhez igazolt, ezután videós interjúkat készített Mond el - Tatár Csillának címen. Ugyan magánemberként sokszor mutatja meg magát natúr arccal, a kamerák előtt mindig kifogástalan sminkekben láthatjuk.

Most úgy döntött, azoknak is megmutatja festetlenül magát, akik nem követik az Instagramon. Lilu Liluland névre keresztelt YouTube-csatornájának vendége volt a Makeup/down szegmensben. 

Tatár Csilla smink nélkül

Mint az adás többi vendége, ő is lépésről lépésre mutatta meg, hogy bánik a különböző kozmetikumokkal. Még magát a műsorvezetőt is meglepte a vallomása, miszerint teljesen ügyetlen ezen a téren.

tatár-csilla-smink
Fotó: YouTube/Liluland

- Van ilyen, hogy az embernek egyszerűen erre nincs készsége, én teljesen antitalentum vagyok - vallotta be.

Mivel még a szempillaspirál felhelyezésével is meggyűlik a baja, ha hivatalos eseményre megy, inkább a profikra bízza ezt a feladatot, otthon pedig vagy semmit vagy csak egy leheletnyi alapozót visel. Ám egy rossz tapasztalat után a szakemberek terén is megválogatja, hogy kinek a keze alá ül be.

tatár-csi
Fotó: YouTube/Mond el - Tatár Csillának

- Most már mindenhová jön velem a sminkesem. Régen pedig, amikor ez még nem volt adott, vittem mindenhová a saját sminkcuccomat, nem szerettem, ha mások eszközeivel sminkelnek. Ez azért van, mert egyszer volt egy nagyon csúnya sminkbalesetem egy divatbemutató után. Konkrétan szétnyílt a szemhéjam, mert nem volt tiszta az ecset, amivel sminkeltek - mesélte

Tévés műsorvezetők sminkben és anélkül

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest Ördög Nóra, Ábel Anita vagy éppen Rátonyi Kriszta, ha egy leheletnyi smink sincs az arcán.

Ezt is szeretjük