Ő Tasnádi Péter 7. felesége: a 29 évvel fiatalabb nőt titokban vette el

Tasnádi Péter hetedik felesége a Tények Plusznak adott exkluzív interjút kapcsolatukról.

Tasnádi Péter felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tasnádi Péter titokban hetedszer is megnősült, a volt maffiafőnök tavaly vette el a nála 29 évvel fiatalabb Adriennt, de erre csak most derült fény. A nő jó darabig azt hitte, egy fizikus professzorral beszélget, akinek a könyvéből tanult, de amikor a fia elárulta, Tasnádi egész mással híresült el, az sem zavarta. 

Tasnádi Péter felesége

- 2019-ben szólt a fiam, hogy meghalt a Luca néni. Ő Péter felesége volt, és nekem Egerben ő volt a szomszédom, aki sokat vigyázott a fiamra. Mondtam a fiamnak, derítse ki, mikor temetik. Adott egy elérhetőséget, hogy ő Luca néninek a férje - mesélte a Tények Plusznak adott exkluzív interjúban Adrienn, aki ezt követően írt Tasnádinak, de hónapokig nem volt tisztában azzal, kivel beszélget.  

tasnadi-peter-felesege
Fotó: TV2/Tények Plusz

Amikor kiderült, nem érdekelte, Tasnádi mit csinált a múltban, miért ült börtönben, csak az, hogy vele hogyan viselkedik.  

A 74 éves Tasnádi és a 29 évvel fiatalabb Adrienn öt éve alkotnak egy párt. Tavaly összeházasodtak, az egykori maffiavezér a nő húszéves fiát, Bazsit is a sajátjaként kezeli. Az asszony könyvkiadót működtet, de sok minden mással is foglalkozik. 

- Van egy kis kft., könyvkiadás, Péternek a könyveit is én adtam ki, rendszergazda is vagyok, és szoftverfejlesztő - emellett jelenleg egy grafikustanfolyamot végez, továbbá rendezvényeket is szervez. 

Doszpot Péter a 90-es évek sztárzsaruja volt: 61 évesen így él ötgyerekes apaként

Az egykori sztárnyomozó ma már kiegyensúlyozott férj és családapa.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük