Hernádi Judit lánya jogsi nélkül nyomta tövig a gázt! Zsófi élvezte a száguldást
Tarján Zsófi jogsi nélkül lépett nagyon a gázpedálra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tarján Zsófia énekesnő örömmel csatlakozott a Sztár Gokart csapatához, ugyanakkor igazi kakukktojás a mezőnyben, hiszen még jogosítványa sincsen.

Hernádi Judit 29 éves lányát nem kell félteni, ügyesen vette az akadályokat a VIASAT6 műsorában.

Jogsi nélkül nyomta tövig a gázt

Mivel közúton még nem vezethet, valószínűleg Tarján Zsófi a legnagyobb kérdőjel a Sztár Gokart csapatában. Ennek ellenére nem félt felvenni a versenyt a nála jóval tapasztaltabbakkal. 

- Bár még nincs jogosítványom, nagyon örülök, hogy én is versenyezhetek. Szerintem ez egy nagyon jó kis tapasztalat lesz nekem. Hogy őszinte legyek, nem fogok elkenődni, ha a többi futamon sem sikerül az első háromban lennem: ha utolsóként érek célba, annak is nagyon örülök - árulta el.

Az énekesnő így valóban a sereghajtók közé tartozott, de ám ennek is megvan az oka.

- Az én taktikám a biztonság: hagyom a tapasztaltabbakat menni. Az első körben még a gokarttal és a pályával ismerkedtem, de a második futamra már annyira felbátorodtam, hogy még Janicsák Vecát is sikerült leelőznöm - lelkendezett a Honeybeast frontasszonya, aki élvezte, hogy tövig nyomhatta a gázpedált.

Tarján Zsófi párjául Puskás Petit kapta, aki rengeteg hasznos tanáccsal látta el az énekesnőt, sőt, rendszeresen tartanak taktikai megbeszéléseket is.

- Tudtam, hogy nagyon szeret vezetni, és jól is megy neki, így biztos voltam abban, hogy majd tud tanácsokat adni nekem - mondta.

Fotó: VIASAT6/Pictorial fotó

Ezt is szeretjük