Hernádi Judit lánya látványosan lefogyott - Zsófi bombaformába hozta magát

Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője most így néz ki.

Tarján Zsófia fogyás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit lánya nagyon sokat fogyott az elmúlt egy évben. A Honeybeast énekesnőjét, Tarján Zsófiát a sportolók motiválják, utánaolvasott a sikeres életmódváltásnak, és szakember segítségét is kérte.  

- Amikor felkelek nyolckor, Hosszú Katinkánál látom, hogy már kirakta az edzésről a képet, ő már túl van rajta. Ez inspiráló tud lenni, úgy érzem, nekem is mennem kellene - mesélte a FEM3 Caféban

- Tegnap egy laza hat és fél kilométert lefutottam az ellipszis tréneren. Vigyázok az ízületeimre, mert van még min dolgozni, és nem szeretném leterhelni a térdeimet. Mindennap csinálok valamit, vagy erőnlétit, vagy kardiót. Amikor koncert van, akkor az az edzés - árulta el. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük