Az esküvő lefújva! Ezért szakított váratlanul párja az X-Faktor énekesével
Tarány Tamást két és fél év után váratlanul elhagyta menyasszonya, akit idén jegyzett el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű az X-Faktor felfedezettjeinek élete, hiszen, habár megkapták a lehetőséget, hogy a reflektorfényben valóra váltsák álmaikat, ez könnyen a párkapcsolatuk rovására mehet.

Mi is beszámoltunk róla, amikor kiderült, hogy Tarány Tamás két és fél év után idén Valentin-napon titokban eljegyezte szerelmét, Viktóriát, amiről így nyilatkozott néhány hete a Hot! magazinnak.

Már nem lesz ünneplés

- Az eljegyzés pedig, bár komolyan gondoltuk, még csak félig volt igazi. Ketten voltunk, a nagy családi ünneplést későbbre halasztjuk - osztotta meg az örömhírt az olvasókkal.

A legfrissebb hírek szerint azonban most már biztosan nem állnak az oltár elé, a menyasszony ugyanis váratlanul kiadta 25 éves vőlegénye útját, akit mindez annyira meglepett, hogy először el sem akarta hinni.

Tarány Tamás a Blikknek nyilatkozott a váratlan szakításról, ami saját bevallása szerint hidegzuhanyként érte, de az okokat sem titkolta el, amiért Viki úgy döntött, hogy nem akarja tovább folytatni kapcsolatukat.

Szeretne megmaradni civilnek

Malek Miklós mentoráltja kifejtette, barátnője képtelen volt megszokni a tényt, hogy korábban biztonsági őrként dolgozó kedvese egyik pillanatról a másikra került a rivaldafénybe, amiből ő viszont nem kér.

- Viki egy civil lány, akitől nagyon távol áll ez a csillogás, amely körülvesz minket az X-Faktorban. Nem bírta elviselni ezt a felhajtást, az állandó fotózkodást, szereplést, ezért úgy döntött, hogy inkább váljunk szét még most, mert ő ebből az életből nem kér - fejtette ki.

Hozzátette, hogy a későbbiekben a sok fellépés és utazás miatt mindenképpen sokkal nehezebb lett volna folytatniuk a kapcsolatot, ezért aztán fájó szívvel, de elfogadta barátnője döntését.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük