Titokban zajlott az eljegyzés! Házasodni készül az X-Faktor versenyzője

Tarány Tamás két és fél év után jegyezte el barátnőjét, Vikit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor második szériájának negyedik válogatóján Tarány Tamás a U2 egyik népszerű slágerével pillanatok alatt lehengerelte a közönséget és a szigorú mentorokat, továbbjutása tehát nem volt kérdéses.

- A legfontosabb a művészetben, hogy elkapod a közönség tökét, még a csajoknak is, és te elkaptad - mondta Nagy Feró a biztonsági őrként dolgozó fiatalembernek, aki azóta a legjobb 12 versenyző közé is bejutott.

Komolyra fordultak a dolgok

A 24 éves énekes a közelmúltban a Hot! magazinnak adott interjút, amiben őszintén mesélt önmagáról, a magánéletéről és családjáról is - megtudhattuk többek között, hogy párkapcsolata nemrég igazán komolyra fordult.

A közelmúltban két és fél év után eljegyezte ugyanis barátnőjét, Vikit. Az eljegyzést nem verték nagy dobra, Tamás nagy titokban kérte meg kedvese kezét, az esküvő időpontjáról se nyilatkozott eddig.

- Az eljegyzés pedig, bár komolyan gondoltuk, még csak félig volt igazi. Ketten voltunk, a nagy családi ünneplést későbbre halasztjuk - osztotta meg az örömhírt az olvasókkal.

Visszanyerte önbizalmát

Nem titkolta el, hogy az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának köszönhetően hétről hétre sokat változik, az önbizalma is sokat nőt, aminek régebben igencsak híján volt.

X-Faktor 2011: férfi versenyzők

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Eddig híján voltam az önbizalomnak, énekelni sem énekeltem sem otthon, ahogyan ő sem előttem. Magamhoz képest máris rengeteg fejlődtem - tette hozzá Tarány Tamás, akivel mentora, Malek Miklós foglalkozik sokat.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy 20 éves korában váltak el a szülei, ami miatt még a főiskolát is abba hagyta, hogy édesanyjának segítsen, édesapjának pedig nehezen bocsátott meg.

Fotó: Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük