Tápai Szabina és Kucsera Gábor tagadta, hogy újra együtt vannak: ezt nyilatkozták

Tápai Szabina és Kucsera Gábor is megszólalt a kapcsolatukról szóló hírekre.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a kibékülésről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma reggel látott napvilágot az a hír, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor kibékültek, és a nyilvánosság elé még nem álltak ki, de a közvetlen környezetük előtt nem titok, ismét egy párt alkotnak.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a kibékülésről

Amikor a hetilap megkereste őket, épp vidáman tavaszi nagytakarítást tartottak a családi házukban, de nem szerettek volna részletekbe bocsátkozni a kapcsolatukat illetően. Az rtl.hu felhívta a két sztárt, hogy cáfolják vagy erősítsék meg a kapcsolatukról felröppent híreket. 

- Nem, nem vagyunk újra együtt Szabinával - mondta Kucsera Gábor, aki hozzátette, nem érti, hogy az alaptalan információk és az összemontázsolt képük hogyan kerülhetett címlapra. 

Tápai Szabina annyit mondott, nem tud róla, hogy újra együtt lenne Kucsera Gáborral.

Címlapon Kucsera Gábor és Tápai Szabina 3 gyermekükkel: Beni, Bella és Milla ilyen nagyok már

Kucsera Gábor és Tápai Szabina a válásuk után vállalta be, hogy közös címlapfotón szerepelnek gyerekeikkel.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia, TV2

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük