Tápai Szabina és Kucsera Gábor tagadta, hogy újra együtt vannak: ezt nyilatkozták

Tápai Szabina és Kucsera Gábor is megszólalt a kapcsolatukról szóló hírekre.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a kibékülésről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma reggel látott napvilágot az a hír, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor kibékültek, és a nyilvánosság elé még nem álltak ki, de a közvetlen környezetük előtt nem titok, ismét egy párt alkotnak.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a kibékülésről

Amikor a hetilap megkereste őket, épp vidáman tavaszi nagytakarítást tartottak a családi házukban, de nem szerettek volna részletekbe bocsátkozni a kapcsolatukat illetően. Az rtl.hu felhívta a két sztárt, hogy cáfolják vagy erősítsék meg a kapcsolatukról felröppent híreket. 

- Nem, nem vagyunk újra együtt Szabinával - mondta Kucsera Gábor, aki hozzátette, nem érti, hogy az alaptalan információk és az összemontázsolt képük hogyan kerülhetett címlapra. 

Tápai Szabina annyit mondott, nem tud róla, hogy újra együtt lenne Kucsera Gáborral.

Címlapon Kucsera Gábor és Tápai Szabina 3 gyermekükkel: Beni, Bella és Milla ilyen nagyok már

Kucsera Gábor és Tápai Szabina a válásuk után vállalta be, hogy közös címlapfotón szerepelnek gyerekeikkel.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia, TV2

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük