Tápai Szabina és Kucsera Gábor egyházi esküvője címlapon: két lányuk volt a koszorúslány

Tápai Szabina és Kucsera Gábor az újra egymásra találásuk után egy egyházi esküvővel pecsételték meg a békülésüket.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május közepén jelentette be Kucsera Gábor és Tápai Szabina, hogy mégsem válnak el, megoldották a problémáikat, és visszataláltak egymáshoz. A békülést egy egyházi esküvővel pecsételték meg.

A sportolópár május elsején mondta ki az igent Isten színe előtt - hogy miért volt fontos, hogy a polgári szertartás után így is egybekeljenek, arról a Best magazinnak meséltek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor esküvője

A menyegzőről címlapon láthattunk képet: kislányaikkal - akik a koszorúslányok voltak - a karjukban tették meg a fogadalmaikat.

Tápai Szabina húga, Andi által került be egy keresztény közösségbe, ahol elkezdte magát nagyon jól érezni. Reménnyel telivé tették az ott megismert emberek, ez a változás pedig Kucsera Gábornak is feltűnt egy idő után.

- Bevallom, először nem tetszett, hogy Szabi oda jár. De egy alkalommal én is elmentem, és egyből elszállt minden előítéletem. Rájöttem, hogy ez nem egy szekta, ahogy korábban gondoltam. Hogy itt egyáltalán nem furcsák vagy bolondok az emberek. Ellenkezőleg. Érdekesek, bölcsek, tapasztaltak és jók. 

Nem tartották titokban a májusi esküvőt, a közösség tagjai például tudtak róla. Egy meghitt családi összejövetel keretében esküdtek meg a Pilisben. Az ara ezt a gyönyörű Zsolnay darabot viselte:

- Egyszerű, de nagyszerű volt. De ami a legfontosabb, nekünk sokat jelentett. Mára hármas egységben vagyunk Istennel, és ez szorosabb, erősebb kötelék bárminél.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina fia a címlapon: a 10 éves Beni helyes, mint az apja

Kucsera Gábor és Tápai Szabina legidősebb gyereke apa-fia címlapfotón szerepel. Benivel elképesztően hasonlítanak.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük