Tápai Szabina húga gyönyörű: Andi volt párjain néha a családja is meglepődött

Tápai Andi kegyeit keresik a férfiak a VIASAT3 új realityjében, az október 2-án induló Szingli vagy svindliben. A Femina interjújában elmondta, milyen társat keres maga mellé.

tápai-andi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 11-én hullt le a lepel: Tápai Szabina húga, Tápai Andi lesz a főszereplője a VIASAT3 Szingli vagy svindli című műsorának. Andi - akit az egész stáb csak királylánynak hívott a forgatás alatt - 10 sráccal költözik be a villába - persze, később kiesők és új érkezők is lesznek - azonban senkiről sem tudja, melyikük szingli, és melyikük nem.

A versenyzők között ugyanis akad, akinek titokban foglalt a szíve, ők a svindlerek, akik azért jöttek, hogy átverjék a főhősnőt, és elvigyék előle a pénznyereményt a párjukkal, akik egy távoli villából figyelik az eseményeket. Ha Andi a végén rosszul, egy már foglalt fiút választ, a pár viszi haza a 20 milliót, ha viszont megtalálja a szingli igazit, Andi és a választottja felezik a pénzt.

Tápai Andi a Szingli vagy svindliben

Nem meglepő, hogy nem ez az első valóságshow, ahova elhívták Tápai Andit, a Femina interjújában többek között azt árulta el, miért ez az első produkció, amire viszont igent is mondott.

Amikor a készítők megkeresték, az első gondolat, ami eszébe jutott: mennyire egyedi ez a formátum. Izgalmasnak találta, hogy nyomoznia kell.

- Mivel én már 36 éves vagyok, azt gondolom, van is hozzá kellő tapasztalatom. Kaptam a férfiaktól bőven segítséget ehhez. 

A műsor háziasszonyával, Liptai Claudiával.
A műsor háziasszonyával, Liptai Claudiával.
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Jobbkor nem is jöhetett volna ez a műsor az életébe, hiszen szingliként épp párt keresett, amikor megtalálta őt a lehetőség. Úgy gondolta, nem adódik még egy ilyen alkalom az életben, amikor ennyi különböző karakterű férfit egy helyen ismerhet meg.

- A legjobb módja, hogy találjak valakit, aki igazán hozzám való. Szerintem a legtöbben beleesünk abba a hibába - tudat alatt vagy szándékosan -, hogy egy bizonyos típust keresünk. Ebben a szituációban viszont az ember rákényszerül, hogy mindenki felé nyisson, mindenkit megismerjen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az nem kérdés, speciális szituáció ez az ismerkedésre. Andi rezidenciája és a fiúk villája csak pár méterre áll egymástól, így ha fizikailag nem is laknak egy térben, mégis olyan, mintha együtt élnének. Így az érzelmek felfokozottabbak, az ismerkedés felgyorsul, mindennek tetejébe pedig mindig ott a kis ördög, melyik fiú mond igazat, és ki az, aki pénzért, nem szerelemért játszik.

Iszonyatosan nehéz a nyomozásrésze. Bármi, amit tesznek vagy mondanak, százféleképpen értelmezhető.

- Tápai Szabina egykori válogatott kézilabdázó a testvéred, te magad is 21 évig kézilabdáztál. Ez egy csapatsport, amelyben fontos a taktika. Mit gondolsz, az, hogy van egy ilyen komoly sportolói múltad, segített a játékban?

- Az egész élethez nagyon sokat segít, ha valaki sportoló volt! Ezáltal nagy a terhelhetőségem, jól bírom az idegi-fizikai nehézségeket. Az is jó volt a játék szempontjából, hogy iszonyatosan nagy az akaraterőm, amit a fejembe veszek, azt megcsinálom. Az pedig, hogy csapatsportot űztem, abban segített, hogy könnyebb volt beilleszkednem a fiúk közé. Hiszen anno az öltözőben nálunk is mentek az odaszúrogatások, a zrikálás, mint ami a fiúkkal is. Sok esetben a nők ezt nem értik, és vérig sértődnek egy ártatlan, viccnek szánt megjegyzésen.

- A nővéred mit reagált, amikor megtudta, hogy felkértek a műsorra?  Volt benne féltés?

- Általában félteni szokott, viszont most, amikor kikértem a véleményét, hogy vállaljam-e ezt a műsort, jó lesz-e ez nekem, egyből azt mondta: "Hugi, ez te vagy! Ide menned kell!” Egyrészt, mert tudta, mennyire emberközpontú vagyok, mennyire szeretek ismerkedni, másrészt érezte, ez az egész jót tenne a lelkemnek, hogy kicsit kiszakadhatok a monotonitásból. Maximálisan támogatott benne, hogy vállaljam el, ez is adott egy löketet.

andi
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

- Említettük már, mindenkinek van egy zsánere. Mielőtt elmentél a műsorba, volt egy előzetes képed arról, milyen típusú az a férfi, akivel szívesen megismerkednél?

- A való életben sincs kifejezett ideálom. 

A külső egyáltalán nem érdekel!

- Amikor erről kérdezték, Szabina is mondta egyszer: "A huginak olyan pasijai voltak eddig, hogy nem is értettük, mit keresnek mellette!” Ezt arra értette, annyira más kategóriájúak voltak - a család legalábbis így nevezte őket. 

Ha az adott férfitól megkapom lelkileg, érzelmileg azt, amit keresek, az nekem sokkal többet jelent, mint egy kidolgozott felsőtest.

- Felvértezted magadat arra, mi van akkor, ha esetleg csalódsz?

- Nagyon nehéz felvértezni magad egy olyan helyzetre, amiben még soha életedben nem voltál, de azt gondolom, hogy igen. Úgy voltam vele, hogy sosem fogom megbánni, ha esetleg rosszul választok, mert maga a műsor, maga a részvétel sokkal többet ad, mint bármekkora pénznyeremény. 

andi 1
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Hozzátette, a sok randi, tengernyi bók, festői környezet és a helyzet, hogy ennyi férfi kereste a kegyeit, rengeteget dobott az önbizalmán, a nőiességén. Ebből adódik a kérdés, van-e valami útravalója, jótanácsa azoknak a lányoknak, nőknek, akik a valóságban keresik épp a párjukat?

- Az volt a másik indok, amiért el is vállaltam a műsort, hogy szerintem én egy tökéletes sztereotípia vagyok.

Ha valaki kívülről rám néz, egyből azt mondja, hogy a tetovált műnő. Nem érdekli, belül mi van. 

- Viszont most látni fogja mindenki, hogy nem kell rögtön ítélkezni. Ha beszélnek velem öt mondatot, tudni fogják, hogy tudok értelmes, vicces, gyenge, finom, kedves nő lenni. Ez kell kint is: "Csajok, merjetek önmagatok lenni, mert úgyis lesz olyan ember, aki azt fogja szeretni, akik vagytok!" Biztosan rengetegszer volt olyan, hogy valaki rám nézett, és nem jött oda hozzám ismerkedni, mert alkotott egy véleményt. De ez engem soha nem érdekelt, mert mindig is tudtam:

így vagyok önmagam, egyszer így fognak szeretni!

Nézd meg Tápai Szabinát ezüst bikiniben!

A háromgyermekes Tápai Szabina bikinis fotóján sokaknak megakadt a szeme. Volt olyan hozzászóló a Facebookon, aki azt írta róla, ő a legszebb nő Magyarországon.

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük