Ez a férfi hódította meg a még mindig dögös Tallós Ritát
Tallós Rita továbbra is titkolja új szerelme nevét, akivel nemrég együtt jelent meg egy rendezvényen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén márciusban derült ki, hogy Tallós Ritára közel egy év után rátalált a szerelem. Ám a 48 éves színésznő akkor még nem fedte fel a szerencsés úriember kilétét, mivel nem akarta, hogy úgy tűnjön, csak büszkélkedni akar vele.

A közvéleményt természetesen azóta foglalkoztatta, hogy vajon ki lehet a titokzatos férfi, akinek sikerült meghódítania a két gyerek után is elképesztően dögös színésznőt.

Megmutatta új kedvesét

Végre lehullt a lepel, a Jóban Rosszban egykori sztárja ugyanis megtörte a csendet. Szerelmével jelent meg a Sofitel Budapest éttermében, ahol marokkói hetet tartottak, melynek keretében egyik este marokkói mesterszakácsok főztek a hazai hírességeknek.

Tallós Rita egy későbbi interjújában, amit a TabuTV-nek adott, továbbra sem árulta el párja nevét, annyit azonban elmondott róla, hogy régen sportolt, méghozzá kézilabdázott.

A fiának is megengedte, hogy motorozzon

Természetesen szóba került a motorozás is, hiszen köztudott a 49 évesen is gyönyörű sztármamiról, hogy imád motorozni.

Ennek kapcsán elmondta, hogy családja már nem félti, mivel megszokták ezt a dolgot, és fiának sem tiltotta meg, hogy motorra üljön.

Hozzátette még, hogy szabadidejében is szívesen sportol, sokat tornázik és edz, ami meg is látszik lehengerlő alakján - jogosan irigykedhetnek rá fiatalabb kolléganői, az ötödik iksz felé közeledve ugyanis nem sokan néznek ki ilyen csodásan.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük