Nézd meg, micsoda nő volt fiatalon Tallós Rita
Tallós Rita 50 felé közeledve is lenyűgözően néz ki, fiatalon pedig egy igazi szőke bombázó volt, akinek nem lehetett ellenállni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tallós Rita idén áprilisban ünnepelte 49. születésnapját, a népszerű magyar színésznőn a róla készült fotók tanúsága szerint azonban egyáltalán nem látszik meg életkora, sőt, egy-két évtizedet simán letagadhatna bemutatkozáskor éveinek számából.

Joggal irigykedhetnének rá tehát ifjabb kolléganői, hiszen a Jóban Rosszban egykori sztárja legalább olyan fiatalosan és lenyűgözően néz ki, mint azok a színésznők, akik húszas-harmincas éveiket tapossák.

Nem volt szüksége plasztikákra

Arról nem is beszélve, hogy példát vehetnének róla a plasztikai sebészet bűvöletében élő Hollywoodban, hiszen Tallós Rita esete hatásosan illusztrálja, hogyan kell méltósággal, szépészeti beavatkozások nélkül szembenézni a korral.

Ezek után talán nem is olyan meglepő, hogy Helen Tanakis megformálója fiatalon is igazi bombázó volt, amint ezt a róla 1990-ben, 29 éves korában készült fotó is jól bizonyítja. A képen szinte tapintható a szőke szépség vonzereje, amelynek minden bizonnyal kevesen tudtak ellenállni.

Két gyermek anyukája

Az pedig csak hab a tortán, hogy Tallós Rita már két gyermek büszke édesanyja, lánya, Paula 20, fia, Jakab pedig 18 éves - akiknek édesapja nem más, mint a népszerű színésznő egykori férje, a szintén színművész Barbinek Péter.

A szinkronszínészként is jól ismert Tallós Rita nem titkolta el, hogy az elmúlt évek során anyagi helyzete és magánélete is hullámvölgybe jutott, ám ő egyetlen pillanatra sem adta fel.

Azóta pedig nem csak egy új szerelem talált rá - idén januárban egy kiváló színházi előadásban, Az ördögszájban is láthattuk.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük