"Már mindenki tudta, hogy csal az asszony" A magyar énekes meglepő vallomással állt elő

Takáts Tamás énekes is volt már megcsalt férfi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Takáts Tamás, a Takáts Tamás Dirty Blues Band énekese, aki többek közt a Karthago, a Senator és az East zenekarok tagja volt, átélte már, milyen megcsalt félnek lenni, és azt is, milyen az, amikor ő csalja meg a párját.

Az 57 éves sztár mindkét helyzetről mesélt Jakupcsek Gabriella M1-en futó talkshow-jában.

"Már mindenki tudta, hogy csal"

- Már mindenki tudta, hogy csal az asszony engem, de én még mindig nem hittem el. Mondtam, ilyen nem létezik - mesélte a 28-30 éves korában történt megcsalásról.

- És nem váltál el tőle? - kérdezte tőle a műsorvezető és a többi meghívott vendég.

- De, kirúgott - válaszolta tömören.

Önmagában egy normális emberi érzésnek tartja, úgy gondolja, van értelmes féltékenység is, míg a romboló féltékenység a bizalom hiánya, amikor nem bízunk meg a párunkban, akivel szövetségben vagyunk.

Szerinte az említett kapcsolatában az volt a gond, hogy amikor elvárták volna tőle, nem volt féltékeny, amikor pedig az lett, már késő volt.

- Akkor hisztiztem, kapartam a küszöböt, és mint hisztiző férfi, ki lettem rakva, mert jól mondta Csáth Géza, ez szánalmas. Ott ült életem párja egy idegen férfival egy kocsmában, és beszélgettek. Láttam, hogy ölelgették egymást. Akkor ott volt egy botrány, nevetséges helyzetbe kerültem. Beültek egy taxiba, és integettek, én pedig álltam, és arra gondoltam, most üssön el engem egy autó. Igazából nem is féltékeny voltam, összeomlottam. Egyszerűen rosszul lettem attól, hogy engem kvázi elhagytak, és nagyon dühös is voltam tőle - mondta.

Ő is volt hűtlen

Takáts Tamás azt is megtapasztalta, milyen érzés az, amikor a párja féltékeny őrá. Hat évet élt egy féltékenységgel megmérgezett párkapcsolatban, ahol mindig abban bízott, változik a helyzet, de nem így lett. Volt, ahonnan a kellemetlen jelenetek miatt kitiltották őket.

- Ment tönkre úgy kapcsolatom, hogy a nő, a másik fél oktalanul féltékeny volt, és ezt én már egy idő után nem tudtam elviselni, kiléptem a kapcsolatból. Volt olyan korszakom, amikor úgy gondoltam, én vagyok a magyar Jim Morrison, de akkor nem adtam rá okot - árulta el.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotó: MTVA/Lakos Gábor

Ezt is szeretjük