Rohammentő vitte kórházba 2 héttel ezelőtt - A magyar énekes máris színpadra áll

Takáts Tamást rohammentő vitte el a koncertről, de már színpadra áll.

Rohammentő vitte kórházba két héttel ezelőtt Takáts Tamás énekest az egyik koncertjéről.


Meg is kellett műteni: az életét veszélyeztette, amikor nagy fájdalmak mellett is színpadra lépett, hiszen mint kiderült, gennyes vakbélgyulladása volt, így fel kellett vágni a hasát.

Vakbélgyulladása volt

- Én már előző nap rosszul voltam, fájt a hasam. Előtte voltunk Szlovákiában, és azt gondoltam, biztosan ettem valamit, amit nem bírt a gyomrom, meg volt egy rettenetes pálinka, amibe beleittam. Szombaton még nyomtam egy koncertet a Blues Banddel, akkor még rosszabbul voltam, vasárnap, amikor beültem a mikrobuszba, már mondták is: Takáts, te nagyon falfehér vagy! - mesélte az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Végül a koncert helyszínén megvizsgálta a mentőorvos, és közölte, ez nem gyomorrontás, hanem vakbél, azonnal kórházba kell vinni. Ott egy Karthago-rajongó orvoshoz került, aki a fájdalomcsillapítók beadása után mégiscsak engedélyezte, hogy az 57 éves zenész egy óráig koncertet adjon.

- Elénekeltem a nótákat, nem is nagyon fájt, aztán az utolsónál éreztem, hogy most kész. A meghajlásnál felemelkedni már nem tudtam - idézte fel, hozzátéve, hogy az elmúlt hétvégén már fellépett, és jövő héten az EFOTT-on is találkozhatnak a Karthago zenekarral a rajongók. 

Fotókon a magyar popsztár luxusotthona

Dobrády Ákos a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb popsztárja volt a TNT zenekar tagjaként. A popsztárként megkeresett pénzt nem szórta két kézzel, így már 10-12 éve egy pazar kertes házban él. Nézd meg az otthonát!

Fotó: Facebook/Tamás Takáts, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük