A magyar énekes 62 évesen vette el rajongóját - Így szeretett bele feleségébe Takáts Tamás

Takáts Tamás megmutatta hat évvel fiatalabb feleségét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Takáts Tamás, a Karthago zenekar frontembere még júniusban vette feleségül kedvesét, a ceremóniát szűk körben tartották meg. A zenész ugyanebben a hónapban ünnepelte meg 62. születésnapját.

Amikor először nyilatkozott a frigyről, feleségéről csak annyit árult el, hogy civil nő, és negyvenéves múlt köti őket össze. Akkor még nem mutatott róla fényképet, még a nevét sem árulta el, ám a Best magazinnal kivételt tett. Mint kiderült, Yvette a Karthago hűséges rajongója.

- Yvette-et 22 évesen ismertem meg, ő 16 volt akkor. Hatalmas Karthago-rajongó lévén szinte minden koncertünkön ott volt. Sokat beszélgettünk, de ennél több nem történt. Két évvel később megnősültem, egymás után jöttek a fiaim, Yvette férjhez ment, neki is született két gyereke, nem is tudtunk utána már egymásról - vallotta be a zenész a lapnak.

A tavalyi évben sodorta össze őket újból az élet, a szerelem hamar kialakult közöttük, nem vártak sokáig az esküvővel, pár nap múlva féléves házasok lesznek.

Yvette az egyik gimnázium büféjében dolgozik, nagyon szeretik őt az iskolás gyerekek. Kedves és érzékeny nő, ráadásul kiváló humorérzéke van férje szerint. Kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek.

- Nem folyik a nemek harca, nincs sértődés: ez a világ legjobb dolga, ami mostanság történhetett - fogalmazta.

Takáts Tamás harmadik gyermeke, a 14 éves Luca velük együtt él, a lánynak nem volt könnyű elfogadnia, hogy egy új nő lépett édesapja életébe, de a zenész sokat beszélgetett vele a témáról, és megnyugtatta, hogy ugyanolyan fontos marad a számára, mint a felesége.

Szandi és Bogdán Csaba már 20 éve házasok

Képes összeállításunkban megnézheted Szandi és férje, Bogdán Csaba közös fotóit.

Ezt is szeretjük