A legdögösebb hang az X-Faktorban! Nikolas téged sem hagy hidegen
Takács Nikolas a népszerű Hallelujah című dalt énekelte az X-faktorban, ráadásul piszkosul jól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha az X-Faktorban többen is nekivágtak Leonard Cohan Hallelujah című örökzöldjének, csupán egy énekes akadt, aki kimagaslott a sok közül.

Ő pedig nem volt más, mint Takács Nikolas, aki olyan szívbemarkolóan, egyszersmind vérforralóan szexin adta elő a dalt, hogy a zsűri csak ámuldozni tudott a meglepetéstől.

Lenyűgözött mindenkit

Főleg, mivel jó néhány hamisnál hamisabb feldolgozást is kénytelenek voltak előtte elszenvedni.

A kalapban és laza ruhában színpadra lépő felvidéki srácra Geszti Péter már rá sem bírt nézni, attól félve, hogy úgyis csak egy újabb kudarcra ítélt jelentkező.

Ám már az első néhány sor után meglepetten pillantott ki a kézfeje mögül, és a végére teljesen belelkesedve merült el Nikolas páratlan előadásában - csakúgy, mint a többi zsűritag, no és persze a közönség.

- Most már bevallom, hogy az előző - én nem tudom hány - Hallelujah alatt összeszorított farpofákkal ültem, hogy találják már el egyszer azt a hangot, de nem sikerült egyszer se. Az ökölbe szorított testem most végre elengedett, köszönöm neked, hogy megváltásként elhoztad ezt a dalt nekünk Nikolas-módra - dicsérte Geszti Péter.

Imádja a zenét

Mint a 24 éves fiatalember az RTL Klub Fókuszának elmesélte, egész életét a zenének szentelte, de eddig nem sikerült eljutnia azokhoz az emberekhez, akiket érdekelne a művészete.

Ezért is örült annyira az X-Faktor felhívásának: úgy érzi, számára ez a tehetségkutató segít majd abban, hogy minél több embert elérjen dalaival.

Azt is elárulta, nagy álmodozónak tartja magát - szerinte még az sem kizárt, hogy egyszer eljut majd a rangos Grammy-díjkiosztóra!

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük