Vége a találgatásoknak! Íme, az igazság Nikolas és Veca szerelmi viszonyáról

Takács Nikolas elmesélte, valójában milyen a viszony közte és a szintén X-Faktor-os Janicsák Veca között.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazából nagyon is érthető, hogy az emberek előbb-utóbb összeboronálják egyik-másik valóságshow-szereplőt vagy éppen sztárjelöltet.

Nem csoda, hiszen a kényszerű összezártságban élő lányok és srácok amúgy is érzelmi felfokozottságban élik mindennapjaikat a kamerák előtt, ezért láthatóan nyitottabbak egymásra - mindenféle értelemben.

Újabb X-szerelem?

Ilyenkor pedig nincs is nagy képzelőerőre szükség, elég elkapni egy-két cinkos összemosolygást vagy a megszokottnál melegebb ölelést, hogy elterjedjen a szerelmi pletyka.

Mint történt az nem is olyan régen az X-Faktor-os Vastag Tamás és az időközben már kiesett Mimi esetében, akiket hirtelenjében kikiáltott a közvélemény a népszerű tehetségkutató szerelmespárjának.

Ezt természetesen rögtön tagadták az érintettek, mondván, remekül kijönnek ugyan egymással, de csakis barátokként.

Most viszont Janicsák Vecának és Takács Nikolasnak van oka a magyarázkodásra, a két tehetséges és szexis fiatal ugyanis láthatóan szintén nem közömbös egymás számára!

Íme, az igazság

Bár egyesek szenvedélyes románcot sejtenek a kapcsolatuk mögött, Nikolas az After X-ben elárulta, valójában mit érez csinos vetélytársa iránt.

itt van egy video

- Vecával nincs semmi gond e téren, de én nem érzem azt, hogy bármit is tudnék nyújtani egy csajnak, amikor nem vagyok olyan lelki állapotban. Vagyunk olyan okosak meg intelligensek - érzelmileg is -, hogy tudjuk, mit szabad és mit nem szabad csinálni, mit szeretnénk, illetve mire vagyunk képesek. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy megalapozzuk azt, amit szeretnénk, a zenei karrierünket. Nem barátnőt vagy feleséget jöttem keresni - nyilatkozta a műsorban.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindenesetre a szenvedélytől mégsem mentes a kapcsolatuk - ugyanis mind Nikolas, mind Veca tisztaságmániás, így élvezettel veszik fel a harcot kevésbé pedáns lakótársaik minden bűzlő szemete ellen!

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük