Most akkor ki mond igazat? Megszólalt az X-Faktor szerelmespárja

Vastag Tomit nemrégiben hírbe hozták Mimivel, az X-Faktor kiesett énekesnőjével. De mi az igazság?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A televíziós műsorok között jó egy évtizede egy újfajta show indult el: ez volt a reality, melynek azóta számtalan válfaja jelent meg a magyar csatornákon is, a celebes őrültködésektől a férjkeresős műsorokon át a tehetségkutatókig.

Bár a felsoroltak sokban különböznek egymástól, egy közös vonásuk mindenképpen van - a különféle realityk szereplői sokszor hónapokon át összezárva élik mindennapjaikat.

Ebből adódóan pedig természetszerűen szorosabb kötődések is kialakulnak egyikük-másikuk között. Ahogy történt ez az X-Faktor döntőseivel, Mimivel és Vastag Tomival is, akik egyesek szerint szerelmi viszonyba bonyolódtak.

Szerelem vagy barátság?

Tudvalevő, hogy a sztárjelöltek már egy ideje a Corvin sétányon laknak, és rengeteg időt töltenek egymás társaságában. Együtt étkeznek, próbálnak, sőt, gyakran még a szabadidejükben is közös programot szerveznek.

Tomi szerint így volt ez akkor is, amikor az X-Faktor első kiesői, Mimi és Gergő elhagyni kényszerültek a műsort - és a luxuslakást.

Kiköltözésük előtt ugyanis a fiatalok egy karaokebárba mentek szórakozni és a feszültséget kiengedni magukból - és ott bizony történt néhány olyan dolog, ami félreértésre adhatott okot.

Ahogy a 19 éves énekes a Fókusz riportjában elmondta, az tényleg igaz, hogy Mimivel közelebb kerültek egymáshoz a Corvin sétányon.

Mást lát a testvér

Sőt, azt sem tagadta, hogy azon a bizonyos búcsúpartin egy duett végén megfogta Mimi kezét, mert az előadott dal így kívánta meg.

Ám az, hogy szerelemre lobbantak, puszta kitaláció! Bár Tomi szíve jelenleg nem foglalt, úgy véli, számára most az X-Faktor a legfontosabb, ezért sem ideje, sem energiája nem lenne egy párkapcsolatra.

Ezért már az elején szilárdan elhatározta, hogy nem bonyolódik semmiféle szerelmi viszonyba - és ehhez tartja magát. Mimi ugyancsak tagadja, hogy szerelmesek lennének, Tomit egy kedves srácnak tartja, de barátságnál több nincs köztük.

itt van egy video

Tomi bátyja, Csaba azonban már nem ilyen határozott a kérdésben: szerinte egy zárt közösségben sok minden megtörténhet, hiszen az érzelmi kapcsolatok teljesen más dimenzióban zajlanak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezért hát meggyőződése, hogy Tomi és Mimi között különleges kapcsolat van. Ám hogy mi lesz az egészből, az úgyis kiderül majd a későbbiekben.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük