Vége a találgatásoknak! Íme, az igazság Nikolas és Veca szerelmi viszonyáról

Takács Nikolas elmesélte, valójában milyen a viszony közte és a szintén X-Faktor-os Janicsák Veca között.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazából nagyon is érthető, hogy az emberek előbb-utóbb összeboronálják egyik-másik valóságshow-szereplőt vagy éppen sztárjelöltet.

Nem csoda, hiszen a kényszerű összezártságban élő lányok és srácok amúgy is érzelmi felfokozottságban élik mindennapjaikat a kamerák előtt, ezért láthatóan nyitottabbak egymásra - mindenféle értelemben.

Újabb X-szerelem?

Ilyenkor pedig nincs is nagy képzelőerőre szükség, elég elkapni egy-két cinkos összemosolygást vagy a megszokottnál melegebb ölelést, hogy elterjedjen a szerelmi pletyka.

Mint történt az nem is olyan régen az X-Faktor-os Vastag Tamás és az időközben már kiesett Mimi esetében, akiket hirtelenjében kikiáltott a közvélemény a népszerű tehetségkutató szerelmespárjának.

Ezt természetesen rögtön tagadták az érintettek, mondván, remekül kijönnek ugyan egymással, de csakis barátokként.

Most viszont Janicsák Vecának és Takács Nikolasnak van oka a magyarázkodásra, a két tehetséges és szexis fiatal ugyanis láthatóan szintén nem közömbös egymás számára!

Íme, az igazság

Bár egyesek szenvedélyes románcot sejtenek a kapcsolatuk mögött, Nikolas az After X-ben elárulta, valójában mit érez csinos vetélytársa iránt.

itt van egy video

- Vecával nincs semmi gond e téren, de én nem érzem azt, hogy bármit is tudnék nyújtani egy csajnak, amikor nem vagyok olyan lelki állapotban. Vagyunk olyan okosak meg intelligensek - érzelmileg is -, hogy tudjuk, mit szabad és mit nem szabad csinálni, mit szeretnénk, illetve mire vagyunk képesek. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy megalapozzuk azt, amit szeretnénk, a zenei karrierünket. Nem barátnőt vagy feleséget jöttem keresni - nyilatkozta a műsorban.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Mindenesetre a szenvedélytől mégsem mentes a kapcsolatuk - ugyanis mind Nikolas, mind Veca tisztaságmániás, így élvezettel veszik fel a harcot kevésbé pedáns lakótársaik minden bűzlő szemete ellen!

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük