Egy másik nő miatt szakított a magyar színésznő és kislánya édesapja?
Heti sztárhírek
Nézd meg, mi történt a héten a hazai sztárvilágban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn máris a hét egyik legmeglepőbb hírén döbbentünk meg: szeptember utolsó napjainak egyik megdöbbentő bejelentése volt Szulák Andreáé, aki Facebook-oldalán tudatta, hogy már nem alkotnak egy párt kislánya édesapjával.

Az 51 éves színésznő azt is leírta a közleményben, hogy a magánéletéről a továbbiakban nem kíván nyilatkozni. Ennek ellenére rögtön megindultak a pletykák, tíz év után miért szakított a nála tíz évvel fiatalabb Gáborral. Egyesek azt állították, a férfi egy csinos edzőnővel szűrte össze a levet, ám ezt mind a két fél határozottan cáfolta, pénteken viszont már bennfentesek azt állították, egy színésznő a harmadik fél, aki miatt végérvényesen megromlott a pár kapcsolata.

A hét további napjai sem voltak mentesek váratlan bejelentésektől. Ha kíváncsi vagy, mi történt még a héten a hazai sztárvilágban, nézd végig rövid képes összefoglalónkat!

Ez igazi szerelem! Várkonyi Andrea így hever Bochkor Gábor ölében

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a hazai sztárpárokat, akik régóta együtt vannak, de szerelmük nem kopott meg, és ezt a Facebookon sem titkolják!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük