"Elég volt" Szulák Andrea ezért nem vágyik vissza a képernyőre
Szulák Andrea D. Tóth Krisztának mesélt álmairól és terveiről - a színpadnak és családjának él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár korábban gyakori vendége volt a különböző tévéműsoroknak, és saját talkshow-t is vezetett, Szulák Andrea az utóbbi néhány évben eltűnt a képernyőről.

A színész-énekesnő sok évnyi hallgatás után D. Tóth Krisztával beszélgetett, akinek elárulta, most váltak valóra kisgyerekkori álmai. Végre azt csinálhatja ugyanis, amit a legjobban szeret: énekel és színpadon játszik.

Nincs hiányérzete

Nem zavarja a kora, ahogy az sem, hogy a nála húsz évvel idősebb Lehoczky Zsuzsával játszik kettős szereposztásban - Szulák Andrea saját bevallása szerint negyvenévesnek született.

Óvodás korától kezdve énekel, ám kislánya születése óta kicsit hátrébb húzódott a rivaldafénytől. Pedig az évtizedek óta töretlen előadói sikerek mellett éveken át a hazai televíziózás egyik legnagyobb sztárja volt, de ma már úgy érzi, nincs benne hiányérzet.

- Ha most kellene húzni egy vonalat, akkor is úgy érezném, elég volt, amit elértem - mondta.

A ma már csak a színpadnak és a családjának élő díva a DTK Show ma esti adásának vendégeként beszél kudarcairól és sikereiről is.

Nem hajszolja a sikert

- Soha nem üldöztem a sikert lepkehálóval, ezért aztán meglep, ha utolér. A siker számomra nem volt, és nem is lesz evidencia - vallotta a népszerű művész.

D. Tóth Kriszta kérdésére, hogy milyen is az, amikor a színésznő kiborul, meglepő választ adott.

- Olyan vagyok, mint egy Richter-skála szerinti hatos-hetes erősségű földrengés. Ordítok, sírok, ajtót csapkodok. Egyetlen egy valamire figyelek ilyenkor: hogy senki ne lássa, és ne hallja - tette hozzá.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt

Ezt is szeretjük