Szulák Andrea 17 éves lányával a címlapon: „Sokkal szebb, mint én voltam ennyi idősen”

A színésznő és Rozina külsőre nagyon hasonlítanak, de a természetük különbözik, ugyanakkor jól kiegészítik egymást.

Szulák Andrea és lánya címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy nő, Szulák Andreára egyre jobban hasonlít a lánya, Rozina, aki immár 17 éves. Közös Instagram-képeikre többször írták a kommentelők is, hogy ha akarnák, akkor sem tagadhatnák le egymást, olyanok, mint két tojás. 

Szulák Andrea és lánya címlapon

A hatvanéves sztár most a Nők Lapja címlapján szerepel lányával, akivel az interjúban arról is beszéltek, hogy bár külsőleg nagy a hasonlóság, a természetük különbözik. 

- Érdekes, én nem látom magam benne. Sokkal szebb és finomabb jelenség, mint én voltam ennyi idősen. Van stílusa, tartása, valahogy letisztultabb. Pedig én is korán érő típus voltam - mondta Szulák Andrea a hetilapnak. 

- Anya lobbanékony, szenvedélyes, én sokkal racionálisabb, higgadtabb vagyok. (…) A lényeg, hogy remekül kiegészítjük egymást. Harmonikus életet alakítottunk ki magunknak, hagyunk elég teret egymásnak, anya soha nem telepszik rám. Nagyon büszke vagyok rá, a teljesítményére, a kitartására - mondta édesanyjáról Rozina. 

Szulák Andreát már az óvodában kiválasztották gyerekstatisztának, hamar kiderült, hogy szereplésre termett, énekesnőként, színésznőként és műsorvezetőként is sikert sikerre halmozott. Lányát viszont sosem érdekelte az éneklés vagy a színészet. 

- Ellenben az üzleti, marketinges vonal nagyon izgat. Külföldön szeretném elvégezni az egyetemet, és lehet, hogy anyu is velem tart. 

Rozina vetette fel, hogy édesanyja is vele tarthatna. A terv szerint első körben egy-két hónapra költözne a lánya közelébe, aztán majd meglátják, hogyan alakul a jövő. 

Stahl Judit lánya gyönyörű volt a ballagásán: a 19 éves Hanna pirosban ragyogott

Stahl Judit lánya elballagott a gimnáziumból. Az egykori műsorvezető rakott ki fotót Hannáról.

Elolvasom

Cover-fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük