Szűcs Judith 8 évvel fiatalabb párja: 14 éve szereti zenész kedvesét

Szűcs Judith annyira óvja a párját, hogy még a keresztnevét sem árulta el. Idáig azt sem lehetett tudni, hogy szakmabeli a szerelme.

szűcs-judith-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szűcs Judith és nyolc évvel fiatalabb szerelme 14 éve alkotnak egy párt. Annak ellenére, hogy ilyen régóta együtt vannak, a férfiról alig árult el valamit a nyilvánosságnak. 

Ezúttal kivételt tett: a Blikknek nemcsak arról csepegtetett néhány információt, ki rabolta el a szívét, hanem azt is elárulta, a lánykérés után miért nem házasodtak még össze.

Szűcs Judith szerelme

Annyira félti a magánéletét, hogy párja keresztnevét is titokban tartja, illetve eddig azt sem árulta el, mivel foglalkozik. Kiderült, párja szakmabeli.

szűcs judith
Fotó: TV2/Mokka

- Sosem gondoltam volna, hogy olyan emberrel hoz majd össze a sors, aki maga is zenélt. A párom már dalt is írt nekem. Tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk, imádom azt, hogy feltétel nélkül szeret.

A cikk az ajánló után folytatódik

Abból adódóan, hogy a férfi maga is zenész, megismerkedésük jóval korábban is megtörténhetett volna.

- A párommal beszéltünk róla, hogy anno, amikor a Szovjetunióban turnéztam, igazából találkozhattunk is, mert ugyanazokon a helyszíneken jártunk ugyanabban az időben. Sőt azt is elmesélte, hogy régóta ismerte a dalaimat és a hangomat, csak épp nem tudta, hogy én vagyok az.

A '80-as években a Szovjetunión kívül az akkori NDK-ban, Csehszlovákiában és Kubában is turnézott.
A '80-as években a Szovjetunión kívül az akkori NDK-ban, Csehszlovákiában és Kubában is turnézott.
Fotó: Fortepan/Szalay Béla

Úgy érzi, viszonylag későn találtak egymásra, de megérte várniuk. Régóta vágyott kerek családra, párjával mindez beteljesült. A legfontosabb is klappol, imádják egymást a lányával, Tímeával. Teljes a boldogsága, amin az sem csorbít, hogy nem tudja, összeházasodnak-e valaha.

- Úgy érzem, én már örökre menyasszony maradok. Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön?

Szűcs Judith ritkán látott lánya

Szűcs Judith énekesnő és a zeneszerző, szövegíró Fülöp Csaba szerelméből 1985-ben egy gyermek született, Fülöp Tímea. Az énekesnő mindig is szerette a rivaldafényt és a szereplést. Lánya teljesen más beállítottságú, ő inkább a háttérből szereti figyelni az eseményeket.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük