Szűcs Judith 10 éve menyasszony - Kiderült, miért nem megy férjhez

Szűcs Judith már nem vágyik esküvőre, párjával inkább utazgatnak a nagy lakodalom helyett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szűcs Juditról az elmúlt években többször is olvashattuk, hogy esküvőre készült. A magyar diszkókirálynő, aki az 1972-es Ki mit tud?-dal vált ismertté, tíz éve menyasszony, de esküvőre már nem készül. 

A 66 éves sztár a Best magazinnak azt nyilatkozta, már nem vágyik lakodalomra, párjával inkább utazgatnak. 

Szűcs Judith titokzatos párja

- Férjemnek hívom a páromat, és úgy vagyok vele, hogy minek költenék több millió forintot egy lagzira. Minek etetnék annyi embert, fizetném a cigányzenekart, és vennék több százezerért esküvői ruhát, amit soha többé nem tudok majd felvenni? Inkább közös élményeket gyűjtünk ebből a pénzből, és beutazzuk a világot - mondta a hetilapnak, hozzátéve, ha mégis kedvet kapnak az esküvőhöz, az szűk körű lesz. 

szucs-judith
Fotó: TV2/Mokka

Januárban például Thaiföldön voltak, ahol pihentek, napoztak, és élvezték, hogy senki nem ismeri fel az énekesnőt. Magyarországon nehezebben kapcsolódnak ki, mert itthon felismerik, a fürdőkben is szelfiket szeretnének vele készíteni a medence partján. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szűcs Judith sosem mutatta meg szerelmét a nagy nyilvánosságnak, köszönik, jól megvannak a rivaldafény nélkül. Az énekesnő a munkában kemény és határozott, amire azért is nagy szüksége van, mert sosem volt menedzsere, mindent maga intéz. Otthon viszont élvezi, hogy van, aki gondoskodik róla, van kire támaszkodnia. 

szucs-judith2
Fotó: TV2/Mokka

- Van egy bújós énem is, aki gondoskodásra, simogatásra, szeretetre vágyik, és élvezi, hogy nem neki kell mindent megoldania, hanem van valaki, akire támaszkodhat. Nem mondom, hogy nem tudok otthon is a sarkamra állni, de szerencsére a "férjemet" sem kell félteni, ő is ki tud állni magárét - árulta el. 

Magyar sztárok, akiknek szépségét lányuk is örökölte

Szűcs Judith lánya, a gyönyörű Tímea 1985-ben született. A 34 éves hölgy természetre nem, inkább külsőre hasonlít édesanyjára, és állítják, habitusuk jobban nem is különbözhetne egymástól. Képes összeállításunkban Fülöp Tímea és Szűcs Judith mellett több gyönyörű magyar sztárt láthatsz, akinek szépségét a lánya is örökölte.   

Ezt is szeretjük