Szűcs Judith 65 évesen is büszke bikinis alakjára – Örül a plusz kilóknak

Szűcs Judith megváltoztatta a külsejét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szűcs Judith, az egykori diszkókirálynő igazi szexszimbólumnak számított a '70-es és a '80-as években. Az énekesnő 65 évesen is nagyon dögös. Büszke is a testére, Facebook-oldalára a mai napig bátran tölt fel bikinis fotókat - rajongói legnagyobb örömére.

Örül, hogy felszedett néhány kilót

Az énekesnő Mokka vendégeként nemcsak a közösségi oldalára feltöltött új, nyaralós fotóiról mesélt, hanem a törökországi vakációjáról is tartott egy kis élménybeszámolót.

szűcs-judith-bikiniben
Fotó: Facebook/Szűcs Judith hivatalos oldala

Elmondta, hogy azért indult útnak, hogy a kikapcsolódás és napozás mellett felszedjen magára néhány kilót. Szerinte az arca kerekebb is lett, ő pedig örül a változásnak. Pachmann Péter le is döbbent azon, hogy a sztár hízni akart.

- Kell nekem az energiámhoz! Annyit szaladgálok a színpadon, hogy szerintem nem árt, ha van valami plusz rajtam - magyarázta.

Megújult a frizurája is.
Megújult a frizurája is.
Fotó: TV2/Mokka

Reggel, délben és este is nagyon jókat evett, minden étkezést levessel indította, ezután jött a főétel, a tésztaféléket kifejezetten szerette, de természetesen a desszertnek sem tudott ellenállni. Amerikai palacsintát fogyasztott egy nagy merőkanál mogyorókrémmel.

Az énekesnő a frizuráját is megváltoztatta, rövidebb fazonra vágatta, ugyanis már hullott egy kicsit a haja. Neki nagyon tetszik az új fazon, jól érzi magát a bőrében.

Ezt is szeretjük