A Cotton Club Singers énekesnője elárulta, miért nem vállalt soha gyereket
Szűcs Gabi őszintén mesélt arról, hogy miért nem vágyik az anyaságra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szűcs Gabi a Cotton Club Singers tagjaként kezdte énekesnői pályafutását, de színésznőként is megcsillogtatta tudását az elmúlt években. Egyetlen szerepben nem láthattuk soha: édesanyaként.

Amikor a 48 éves sztár színpadra lép, mindig beragyogja azt. Az Instagramja kedvességről árulkodik, a gyerekek nyelvén is ért, hiszen hat keresztgyerekkel büszkélkedhet, ő azonban mégsem vállalt soha saját gyermeket.

Szűcs Gabi ezért nem szült

Meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy mi áll ennek a hátterében. Bár a szerelem 29 évesen rátalált közgazdász férje személyében, a zenekar akkoriban annyira sikeres volt, hogy egy baba nem fért volna bele a pörgős életvitelébe.

 - Ha akartam is volna gyereket, a turnébuszba nem vihettem volna egy kisbabát. Sok színésznek, énekesnőnek a példáját láttam, milyen nehéz, ha igazán, teljesen az anyaságra szeretne figyelni. A Cotton Club Singers olyan volt az életemben, mint egy hosszú házasság. Egymás után jöttek a koncertek, fesztiválok, és közben azon kaptam magam, hogy észrevétlenül múlnak az évek - mesélte a Best magazin interjújában.

2007-ben, 35 évesen intett búcsút az együttesnek, ekkor minden adott lett volna, hogy szerelmével elkezdjék a családalapítást, azonban a baba nem akart összejönni. Utóbb kiderült, nagy valószínűséggel lelki okok álltak ennek hátterében.

Ma már azt látom, volt bennem egy lelki gát.

Ezért nem jött össze a terhesség, amikor szerettük volna. Én ugyanis mindenbe csak akkor megyek bele, ha biztonságot érzek. Tudom, hogy van ebben egy kis gyávaság is, de ha hideg fejjel végiggondolom, valahogy sosem éreztem izzó vágyat az anyaságra - vallotta be. 

Elmondása szerint hihetetlenül nehéz volt bevallania ezt még önmagának is, de amikor megtette, óriási kő esett le a szívéről. Ma már nem szeretne senkinek megfelelni, és teljesnek érzi az életét párja oldalán, akivel már 19 éve imádják egymást.

A '90-es és 2000-es évek énekesnői

Minden korszaknak megvoltak a maga kedvencei, hazánkban a '90-es és 2000-es években rengeteg énekesnő pályája kezdődött. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy a legnagyobb sztárok mennyit változtak azóta.

Ezt is szeretjük