Ő Reviczky Gábor felesége: a 20 év korkülönbség boldogságot hozott számukra

Reviczky Gábor negyedik felesége mellett találta meg a boldogságot.

reviczky-gabor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pár évtizede megjegyzéseket tettek, ha megláttak együtt egy párt, akiken jól látszott, hogy nem egy korcsoportból származnak. A közmegítélés mára megváltozott, ma már sokkal megengedőbben állnak az emberek ahhoz, hogy mennyi is az ideális korkülönbség két fél között - ha egyáltalán létezik ilyen.

Hazánkban számos olyan sztárpárt ismerünk, melynek tagjai között a két évtizedes korkülönbség sem állt a boldogság útjába.

Sztárszerelmek nagy korkülönbséggel

Reviczky Gábornak és feleségének a húszas szám szerencsét hozott, hiszen ennyi közöttük a korkülönbség. Tartósnak bizonyult szerelmük, és irigylésre méltó házasságban élnek két és fél évtizede.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész három sikertelen házasságon volt túl, amikor a kilencvenes években beleszeretett a jóval fiatalabb, lakberendezőként végzett Krisztinába. 1999-ben házasodtak össze, egy fiuk és egy lányuk született.

Nézd meg képeken azokat a sztárpárokat, akiknél pont húsz év a korkülönbség, és boldogok együtt!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük