Hazai sztáresküvők 2013-ban
20 magyar sztár, aki 2013-ban állt oltár elé.

Dia

 	Pataki Zita 	Az RTL Klub időjósa tíz hónap ismeretség után másodszor mondta ki a boldogító igent április 20-án. 2012 decemberében csak polgári ceremóniát tartottak szűk családi körben és nem hófehér menyasszonyi ruhában. 	Kapcsolódó cikk: 	Titokban ment férjhez a magyar tévés »

Pataki Zita

Az RTL Klub időjósa tíz hónap ismeretség után másodszor mondta ki a boldogító igent április 20-án. 2012 decemberében csak polgári ceremóniát tartottak szűk családi körben és nem hófehér menyasszonyi ruhában.

Kapcsolódó cikk:
Titokban ment férjhez a magyar tévés »

Fotó: Kovács Márk

Dia

 	Andy Vajna és Palácsik Tímea 	A 69 éves filmes magyar idő szerint augusztus 19-én, hétfő hajnalban vette el nála majdnem 40 évvel fiatalabb kedvesét  Antonio Banderas és Melanie Griffith birtokán. 	Kapcsolódó cikk: 	A Vajna-Palácsik esküvő fotói »

Andy Vajna és Palácsik Tímea

A 69 éves filmes magyar idő szerint augusztus 19-én, hétfő hajnalban vette el nála majdnem 40 évvel fiatalabb kedvesét  Antonio Banderas és Melanie Griffith birtokán.

Kapcsolódó cikk:
A Vajna-Palácsik esküvő fotói »

Fotó: Tímea Vajna/ Instagram

Dia

 	Bényi Ildikó 	A köztévé csinos műsorvezetőjéről csak július végén derült ki, hogy május 25-én másodszor is férjhez ment. Az esküvőt szűk családi és baráti körben tervezték, ám a meghívottak listája végül 70 fősre bővült. 	Kapcsolódó cikk: 	Így ment férjhez a csinos műsorvezető »

Bényi Ildikó

A köztévé csinos műsorvezetőjéről csak július végén derült ki, hogy május 25-én másodszor is férjhez ment. Az esküvőt szűk családi és baráti körben tervezték, ám a meghívottak listája végül 70 fősre bővült.

Kapcsolódó cikk:
Így ment férjhez a csinos műsorvezető »

Fotó: Csárdás Ferenc

Dia

 	Baby Gabi 	Az énekesnő már márciusban közölte, hogy 2013 nyarán férjhez megy, az esküvő pontos dátumát és helyszínét azonban nem verte nagydobra. Augusztus végén klasszikus, hófehér ruhában mondta ki a boldogító igent. 	Kapcsolódó cikk: 	A magyar énekesnő titokban ment férjhez »

Baby Gabi

Az énekesnő már márciusban közölte, hogy 2013 nyarán férjhez megy, az esküvő pontos dátumát és helyszínét azonban nem verte nagydobra. Augusztus végén klasszikus, hófehér ruhában mondta ki a boldogító igent.

Kapcsolódó cikk:
A magyar énekesnő titokban ment férjhez »

Fotó: Facebook/Szklenár Gabriella

Dia

 	Váczi Gergő 	A TV2 műsorvezetője és kedvese hatévnyi együttlét után két kislányukkal közösen tartották meg esküvőjüket. A tévés maga szervezte meg a ceremónia minden egyes részletét, a nagy eseményt pedig nem verték nagy dobra.

Váczi Gergő

A TV2 műsorvezetője és kedvese hatévnyi együttlét után két kislányukkal közösen tartották meg esküvőjüket. A tévés maga szervezte meg a ceremónia minden egyes részletét, a nagy eseményt pedig nem verték nagy dobra.

Fotó: Facebook/TV2 Aktív

Dia

 	Malek Miklós 	Ugyancsak hat együtt töltött év után, a nyilvánosság teljes kizárásával esküdött örök hűséget egymásnak 2013 szeptemberének elején Mauin az X-Faktor egykori mentora és lengyel származású szerelem, Kaisa. 	Kapcsolódó cikk: 	Malek Miklós a tengerparton esküdött »

Malek Miklós

Ugyancsak hat együtt töltött év után, a nyilvánosság teljes kizárásával esküdött örök hűséget egymásnak 2013 szeptemberének elején Mauin az X-Faktor egykori mentora és lengyel származású szerelem, Kaisa.

Kapcsolódó cikk:
Malek Miklós a tengerparton esküdött »

Fotó: Facebook/Malek Miklós

Dia

 	D. Tóth András 	Az RTL Klub műsorvezetője május közepén állt oltár elé a korábban ugyancsak tévésként dolgozó Pákai Adriennel. 	Kapcsolódó cikk: 	20 éve ismeri párját az RTL Klub híradósa »

D. Tóth András

Az RTL Klub műsorvezetője május közepén állt oltár elé a korábban ugyancsak tévésként dolgozó Pákai Adriennel.

Kapcsolódó cikk:
20 éve ismeri párját az RTL Klub híradósa »

Dia

 	Tápai Szabina és Kucsera Gábor 	A gyönyőrű kézilabdás július 7-én tette közzé Facebook-oldalán, hogy összeházasodott a világbajnok kajakossal.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A gyönyőrű kézilabdás július 7-én tette közzé Facebook-oldalán, hogy összeházasodott a világbajnok kajakossal.

Fotó: Zsolt Erdős Photography, VR Photography

Dia

 	Galambos Dorina és Pély Barnabás 	Az énekesnő augusztus 2-án kelt egybe a United együttes énekesével. A sztárpár tíz évvel ezelőtt, a Megasztár alatt ismerkedett meg egymással. Az esküvőt titokban, szűk körben tartották.

Galambos Dorina és Pély Barnabás

Az énekesnő augusztus 2-án kelt egybe a United együttes énekesével. A sztárpár tíz évvel ezelőtt, a Megasztár alatt ismerkedett meg egymással. Az esküvőt titokban, szűk körben tartották.

Fotó: Temesi Ádám

Dia

 	Miklósa Erika 	A világhírű operaénekesnő május közepén hozta nyilvánosságra esküvői fotóit. A Fejér megyei Bakonykúton állt oltár elé, annak a kis településnek a templomában, ahová 15 évvel ezelőtt költözött. 	Kapcsolódó cikk: 	Januárban férjhez ment, de májusban állt oltár elé »

Miklósa Erika

A világhírű operaénekesnő május közepén hozta nyilvánosságra esküvői fotóit. A Fejér megyei Bakonykúton állt oltár elé, annak a kis településnek a templomában, ahová 15 évvel ezelőtt költözött.

Kapcsolódó cikk:
Januárban férjhez ment, de májusban állt oltár elé »

Fotó: Facebook/Miklósa Erika

Dia

	Szekeres Nóra	A TV2 Babavilág című műsorának háziasszonya ebben az esküvői ruhában a 2012-es Marie Claire Fashion Days kifutóján volt látható, de azt nem tudni, 2013-ban pontosan mikor és miben mondta ki a boldogító igent. 	Kapcsolódó cikk:	Titokban férjhez ment a TV2 műsorvezetője »

Szekeres Nóra

A TV2 Babavilág című műsorának háziasszonya ebben az esküvői ruhában a 2012-es Marie Claire Fashion Days kifutóján volt látható, de azt nem tudni, 2013-ban pontosan mikor és miben mondta ki a boldogító igent. 

Kapcsolódó cikk:
Titokban férjhez ment a TV2 műsorvezetője »

Fotó: Just Creative/Pályi Zsófia

Dia

	Nádas György	A humorista és párja Zsuzsi, augusztus 22-én egy hajón, szűk körben, családjuk és barátaik jelenlétében keltek egybe, a ceremóniát követően pedig Szentendrén kötöttek ki.

Nádas György

A humorista és párja Zsuzsi, augusztus 22-én egy hajón, szűk körben, családjuk és barátaik jelenlétében keltek egybe, a ceremóniát követően pedig Szentendrén kötöttek ki.

Fotó: Facebook/Nádas György

Dia

 	Tallós Rita 	A Jóban Rosszban egykori szereplője május elején egy rendhagyó, piros csipkeruhában ment férjhez. A színésznőnél 2012 őszén mellrákot diagnosztizáltak. Megműtötték, majd sugárkezelést kapott. Az esküvőjére is a kemoterápiás kezelésről ment. 	Kapcsolódó cikk: 	Piros csipkeruhában ment férjhez a magyar színésznő »

Tallós Rita

A Jóban Rosszban egykori szereplője május elején egy rendhagyó, piros csipkeruhában ment férjhez. A színésznőnél 2012 őszén mellrákot diagnosztizáltak. Megműtötték, majd sugárkezelést kapott. Az esküvőjére is a kemoterápiás kezelésről ment.

Kapcsolódó cikk:
Piros csipkeruhában ment férjhez a magyar színésznő »

Fotó: Facebook/Tallós Rita

Dia

 	Lee Henrik 	A Barátok közt egykori szereplője két héttel ezelőtt, egy hétvégi napon a legnagyobb titokban vette feleségül Kírát, egykori magyartanárát.

Lee Henrik

A Barátok közt egykori szereplője két héttel ezelőtt, egy hétvégi napon a legnagyobb titokban vette feleségül Kírát, egykori magyartanárát.

Dia

 	Polgár Krisztina 	Az egykori Miss Earth Hungary nyolc hónapos terhesen, szűk családi körben mondta ki a boldogító igent május 11-én. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért állt gyorsan oltár elé a magyar szépség »

Polgár Krisztina

Az egykori Miss Earth Hungary nyolc hónapos terhesen, szűk családi körben mondta ki a boldogító igent május 11-én.

Kapcsolódó cikk:
Ezért állt gyorsan oltár elé a magyar szépség »

Fotó: Facebook/Polgár Krisztina

Dia

 	Császár Gábor 	A magyar kézilabda-válogatott sztárja három és fél együtt töltött év után július 6-án mondta ki a boldogító igent Brányi-Szabó Borbálának.

Császár Gábor

A magyar kézilabda-válogatott sztárja három és fél együtt töltött év után július 6-án mondta ki a boldogító igent Brányi-Szabó Borbálának.

Fotó: Thomas Katona Artistic Photographer

Dia

 	Sipos Tomi 	Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja május közepén annyira szűk körben vette el barátnőjét, Lindát, hogy esküvőre még a zenekar tagjait sem hívták meg, csak a legközelebbi rokonságot.

Sipos Tomi

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja május közepén annyira szűk körben vette el barátnőjét, Lindát, hogy esküvőre még a zenekar tagjait sem hívták meg, csak a legközelebbi rokonságot.

Dia

	Hosszú Katinka	A háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon és amerikai edzője, Shane Tusup augusztus 22-én házasodott össze a Seychelle-szigetekhez tartozó Mahén.

Hosszú Katinka

A háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon és amerikai edzője, Shane Tusup augusztus 22-én házasodott össze a Seychelle-szigetekhez tartozó Mahén.

Fotó: Facebook/Hosszú Katinka

Dia

	Győzike és Bea asszony	Gáspár Győző augusztus elején a legnagyobb titokban hatodszor is feleségül vette Beát. Szokásaiktól eltérően a pár csöndesen ünnepelt, még vendégeket sem hívtak a ceremóniára, azon csak kisebbik lányuk, Virág és a két tanú volt jelen.	Kapcsolódó cikk:	A hatodik esküvője volt »

Győzike és Bea asszony

Gáspár Győző augusztus elején a legnagyobb titokban hatodszor is feleségül vette Beát. Szokásaiktól eltérően a pár csöndesen ünnepelt, még vendégeket sem hívtak a ceremóniára, azon csak kisebbik lányuk, Virág és a két tanú volt jelen.

Kapcsolódó cikk:
A hatodik esküvője volt »

Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Dia

 	Győrffy Gyula 	A Vad Fruttik együttes szeptember 1-jén a Facebookon osztotta meg a fotó kíséretében az információt, miszerint megnősült a billentyűsük, Győrffy Gyula.

Győrffy Gyula

A Vad Fruttik együttes szeptember 1-jén a Facebookon osztotta meg a fotó kíséretében az információt, miszerint megnősült a billentyűsük, Győrffy Gyula.

Fotó: Facebook/Vad Fruttik
Ezt is szeretjük
Fotó: