Titokban ment férjhez! A magyar énekesnő már 4 hónappal ezelőtt megházasodott

Miklósa Erika már januárban férjhez ment, de májusban állt oltár elé.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miklósa Erika május közepén hozta nyilvánosságra esküvői fotóit, ekkor állt oltár elé a Fejér megyei Bakonykúton, annak a kis településnek a templomában, ahová 15 évvel ezelőtt költözött.

Bőrgyógyászával, dr. Csernus Krisztinával
Januárban és májusban házasodott
Tandi Flóra énekesnővel
Május elején jelent meg Hazatalál című duettjük

A világhírű magyar operaénekesnő két válását követően valójában már január óta hivatalosan ismét házas, a polgári esküvőt ugyanis már az év elején megtartották, a templomival viszont vártak a szép idő beköszöntéig.

Fiatalos a külseje

A 42 éves sztáron nem látszik meg a kora. Nemrég hosszú fürtjeitől is megvált, és fiatalos, rövidebb frizurára váltott, de az alakja is kifogástalan, amit többek között a rendszeres futásnak köszönhet. 

- Újabban rendszeresen sportolok, és versenyzem is amatőrként. A sport és a természet teljesen kikapcsol, ilyenkor tudok egy kicsit a gondolataimba merülni. Természetvédelmi területen élek, így szerencsére mindez csak egy karnyújtásnyira van -  árulta el.

A bőrápolás nagyon fontos számára, minőségi termékeket használ, hiszen az arcbőrét erősen igénybe veszi a sok színpadi smink. Az infraszauna és a hidegkamra állítása szerint csodákat tesz vele.

- Nemrégiben megismertem a hidegkamra-módszert, mellyel az egész testem és a bőröm megújul, emellett rendszeresen szaunázom. Ha úgy érzem, hogy nagyon fáradt vagyok, akkor szívesen használok testradírt vagy arcradírt, utána pedig valami finom krémet - mesélte.

Így szépült a nagy napra

Ellenzi és hivatása miatt nem is alkalmazhatna különböző drasztikus szépészeti beavatkozásokat, azonban dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos javaslatára a templomi esküvő előtt egy különleges új technikát mégis kipróbált.

- Nálam a Thread Lifting kontúrterápia nagyon bevált. Bár félek a tűktől, ez a kezelés alig fél óra alatt csodát tett! Az eljárás segít a megereszkedett bőr feszesítésében, az eredmény hihetetlenül látványos, a bőröm sokkal üdébb és rugalmasabb lett.

A munkába is nagy energiákkal veti bele magát. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, valamint a tehetséges fiatal énekesnő, Tandi Flóra duettje, a Hazatalál és annak klipje anyák napján debütált. Miklósa Erika még 2009-ben figyelt fel a lányra egy meghallgatáson, ifjúkori önmagát látta benne. Azóta figyelemmel kíséri és segíti pályája alakulását.

A dal különleges, hiszen a női duettek egyébként is ritkaságszámba mennek, valamint fűszerezi az összhatást, hogy operaénekes és popénekes szólaltatja meg. A dalt Molnár Gábor szerezte, Kotsy Krisztina szövege teszi teljessé.

A népszerű magyar sztár itthon a Hunyadi László és a Szöktetés a szerájból előadásokban lesz látható és hallható, ezt követően pedig a Prágai Operaház produkciójával Japánban szerepel, majd a Los Angeles-i Operaházban lép fel. 

Fotó: Life PR

Ezt is szeretjük