Titokban férjhez ment a magyar műsorvezető! Ezért állt sietve oltárhoz
Titokban férjhez ment születendő gyermeke édesapjához Szekeres Nóra, a TV2 műsorvezetője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapokig sikerült titokban tartania Szekeres Nórának, hogy kimondták a boldogító igent hamarosan érkező kisfia édesapjával.

A szép műsorvezetőt egy rendezvényen a jegygyűrűje buktatta le, és ezek után már nem is volt értelme tagadnia a dolgot.

Novemberre várják a babát

A TV2 Babavilág című műsorának vezetőjére három évvel a válása után talált rá a szerelem egy üzletember személyében, és ahogy Szekeres Nóra elmondta, tudta, hogy nem tagadhatja meg kedvesétől a gyermeket, hiszen a férfinak még nincs egy se.

A műsorvezetőnek már van két gyermeke, egy 13 és egy 11 éves, és ők is szerettek volna egy kistestvért, így Szekeres Nóra rábólintott. Novemberben egy kisfiúval bővül majd a család, előtte pedig a szülők titokban hivatalosan is összekötötték az életüket.

A TV2 sztárja akkor bukott le, amikor fiával egy építőjáték-eseményén jelent meg, és a jegygyűrűje mindenkinek szemet szúrt. A tévés elismerte, hogy valóban férjhez ment, valamint állapotosságáról is mesélt.

Mint mondta, a mostani terhessége nehezebb, mint az előző kettő volt, Noa és Milu nyugodtabbak voltak, nem rugdostak annyit, mint kisfia.

Még nem tudják, mi lesz a neve

Gyermekei már nagyon várják a kistestvért, mindig simogatják anyukájuk pocakját, valamint a névválasztásból is kiveszik a részüket. A műsorvezető nevetve azt mondta, valószínűleg szavazásra kell majd bocsátani a dolgot, mert a tuti nevet még nem találták meg. Azt még nem tudja, hogyan szeretne szülni, az őssejtlevételhez viszont ragaszkodik.

A Kölyökidővel ismertté vált Szekeres Nóra 13 éves volt, amikor megismerte férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt, kapcsolatuk azonban csak évekkel később, főiskolás korában vett romantikus fordulatot. 21 éves volt, amikor megszületett első gyermekük, Noa. Őt két évvel később, 2003-ban követte Milán.

A házaspár azóta elvált. Habár úgy tűnt, hogy szerelmük harmonikus, valami mégis elromlott. 2010 januárjában a műsorvezető elismerte, megromlott a házassága, a pár tavasszal el is vált, de továbbra is baráti a viszony köztük.

Fotó: HK Strategies

Ezt is szeretjük