58 évesen kiírták a Barátok köztből, mert túl öreg - A színésznő rajongói felháborodtak
Sztárek Andrea emlékezetessé tette a távozását.

sztarek-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 58 éves Sztárek Andrea, aki a Barátok közt börtönpszichológusát, dr. Mórocz Emíliát alakította, azt gyanítja, azért írták ki a sorozatból, mert már túl öregnek tartják. Konkrét magyarázatot sajnos nem kapott a producerektől, csupán annyit közöltek vele, Emíliának véget ért a története. Ahogy a 24.hu-nak elmondta: "Nem indokolták, de tudom, hogy fiatalítják a sorozatot, így én, mint öreg, kikerülök. Kiírtak, mert öreg vagyok."

Egy dolog biztos, Emília végleg távozott a sorozatból, rengeteg rajongó bánatára, akik tiltakozásul a Facebookon még egy Vissza Emíliát és Félixet a Barátok köztbe nevű csoportot is létrehoztak. Ennek ellenére Sztárek Andrea nem szeretne visszamenni, már megbékélt azzal, hogy Barátok közt-korszakának vége van, és nincs benne rossz érzés

Emlékezetes jelenetet nyújtott búcsúzóul

"Igyekeztem emlékezetesen eltűnni" - ezt írta az Emíliát alakító színésznő a közösségi oldalán hozzá érkező dicséretekre. Valóban sikerült felejthetetlenné tennie a távozást. Volt, aki Oscar-díjas alakításként jellemezte a szereplő utolsó jelenetét. Egy másik rajongó ezt írta Sztárek Andreáról, és bizony, semmiben sem tévedett:

"Bosszantó, hogy kiírtak egy ilyen színésznőt, mint Sztárek Andrea, talán túl intelligens a megjelenése? Szép, jól alakítja a pszichológusnőt, öröm nézni, hogy ötven felett így is lehet kinézni."

Ma ünnepli 58. születésnapját a csinos színésznő

Sztárek Andrea ma is eszméletlenül jól néz ki, akárcsak pályakezdő korában. 58. születésnapján képes összeállításunkkal köszöntjük, ahol megnézheted pici óvodásként és fiatal csajként is, bikiniben - annyit elárulunk, ennél tökéletesebb alakot nehéz elképzelni. Sorra vesszük azt is, hol látható mostanában a nagyszerű színésznő, hiszen pályája egyáltalán nem ért véget: Sztárek Andrea számtalan színdarabban csillogtatja meg tehetségét.

Coverfotó: YoutTube/Kristóf Asbot.

Ezt is szeretjük