A TV2 két sztárt is átcsábított az RTL Klubtól - Őket szerződtette le a Sztárban Sztárhoz
A TV2 őszi műsorában szerepelnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, két olyan sztárt is sikerült megszereznie az TV2-nak a szeptember 7-én induló Sztárban Sztár második évadához, akiknek az arcát eddig az RTL Klubhoz kötöttük.

Az egyikük Vastag Tamás, aki már júniusban úgy nyilatkozott, az RTL Klubbal közösen megállapodtak arról, hogy megválnak egymástól, mert nem lesz a közeljövőben olyan produkció, amibe beleillene a 2010-es X-Faktorban ismertté vált énekes. Akkor még csak annyit árult el, hogy a TV2-n egy olyan zenés produkcióban szerepel majd, amely színészi játékot is igényel. A napokban megjelent talányos óriásplakátok segítségével nem kétséges, hogy a Sztárban Sztár lesz ez a műsor.

A TV2 megmutatta a sztároktól nagy átalakulásokat megkívánó műsor 6 női szereplőjének is a sziluettjeit  - arcuk egy-egy részletét felfedve. Nem kétséges, hogy egyikük Keresztes Ildikó lesz, aki három évadon keresztül volt az X-Faktor női mentora. Nézd meg, ki lesz a többi énekesnő!

Leesett a rajongók álla Szandi külsejét látva

Igazán látványos átalakuláson esett át Szandi a TV2 Sztárban Sztár című zenés szórakoztató műsorában. A filigrán énekesnő testesen és koránál majdnem két évtizeddel idősebben állt színpadra, hogy külsőleg is hasonlíthasson a 2003-ban elhunyt Cserháti Zsuzsára.

Ezt is szeretjük