Lecserélték a Sztárban Sztár zsűritagjait - Meglepő, Liptai Claudia helyét ki veszi át
Az augusztus 30-án induló hetedik évadban megújul a Sztárban Sztár zsűrije.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 tegnap jelentette be, hogy augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, 18:50-kor visszatér a képernyőre a Sztárban Sztár. A zenés szórakoztató műsorban 12 híresség adásról adásra zenei legendák bőrébe bújva igyekszik meggyőzni a nézőket, valamint a műsor megújult zsűrijét.

Mára az is kiderült, hogy kik alkotják a zenés szórakoztató műsor megújult zsűrijét. 

Megújult a Sztárban Sztár zsűrije

Az első évad 2013-ban indult, a legutóbbi, hatodik évad pedig 2018 őszén került adásba. A női zsűritag mindegyikben Liptai Claudia volt, akit 2016-ban, a negyedik évad utolsó adásaiban Ábel Anita helyettesített, Clau ugyanis akkor volt várandós kisfiával. Mellette az elmúlt évadokban Hajós Andrást, Majkát, Lakatos Márkot, Bereczki Zoltánt, Havas Henriket, Stohl Andrást és Papp Szabit láthattuk. 

A Sztárban sztár 2018-as, hatodik évadának zsűritagjai.
A Sztárban sztár 2018-as, hatodik évadának zsűritagjai.
Fotó: TV2

A legutóbbi évadban Liptai Claudia, Majka, Stohl András és Papp Szabi alkották a zsűrit. Az idei, hetedik évadban megújult a zsűri: a TV2 sajtóközleményben tudatta, hogy Bereczki Zoltán, Papp Szabi, Kökény Attila és Köllő Babett lesznek az ítészek. 

kollo-babett
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Papp Szabi, a Supernem frontembere a műsor 2017-es, ötödik évadában mutatkozott be zsűritagként, Bereczki Zoltán a második, harmadik és negyedik évadban volt zsűritag, miután megnyerte az első évadot.

Kökény Attila énekes és a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorral híressé vált Köllő Babett színésznő most szerepelnek először ítészként. 

Liptai Claudia bikiniben

Liptai Claudia az elmúlt években rendre Görögország nyugati részén, Kefalónia szigetén nyaralt nagy baráti társaságával. Az innen posztolt bikinis fotóira a kommentelők közül sokan írták, hogy évről évre szuperebbül néz ki, nem öregszik, inkább mintha fiatalodna. 

Ezt is szeretjük