Csere a Sztárban Sztár zsűrijében: meglepődsz, 2023 év elején kikkel tér vissza a sikerműsor
A Sztárban Sztár februárban megújult zsűrivel tér vissza a TV2-n. Négy helyett öten értékelik majd a produkciókat.

sztár cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 programigazgatója nem várt hírrel rukkolt elő. Fischer Gábor az Index interjújában fejtette ki, milyen évet zárt a csatorna, illetve a készülőben lévő projektekről is beszélt.

Kiderült, több műsor is visszatér 2023-ban, köztük a Sztárban Sztár is. Az átváltozóshow kilencedik évada februárban kerül a képernyőre.

A Sztárban Sztár zsűrije 2023-ban

A zsűri felállását tekintve a kezdetek óta történtek változások. A legutóbbi, nyolcadik szezonban már egy tagot sem láthattunk a kezdeti csapatból. 

A Sztárban Sztár 2022-es zsűrije.
A Sztárban Sztár 2022-es zsűrije.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

2013 októberében még Hajós András, Liptai Claudia, Lakatos Márk és Majka véleményezte a produkciókat. A tavalyi évben Papp Szabolcs, Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Makranczi Zalán alkotta a négytagú zsűrit.

2023-ban Makranczi Zalán búcsúzik a produkciótól, ám a helyére két új híresség is érkezik: Tóth Andi és Marics Peti csatlakozik az ítészekhez.

- Jövőre öt híresség lesz a Sztárban Sztár legújabb évadának zsűrijében: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi hármasához csatlakozik Tóth Andi és Marics Péter is - derült ki az interjúból.

Tóth Andi testvére

„Elkelt. Kicsíptük magunkat. Bővült a család” - írta augusztus végén az Instagramon az énekesnő, aki az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 

Ezt is szeretjük