Továbbra is büszke Playboy-fotóira Szorcsik Viki
Szorcsik Viki elárulta, nem bánta meg, hogy annak idején levetkőzött a Playboynak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már nem tagja a TV2 műsorán futó Jóban Rosszban szereplőgárdájának, azért a sorozat rendszeres nézőinek valószínűleg nem kell bemutatni Szorcsik Vikit.

Szorcsik Viki a Cool Night Extrában. Forrás: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Akik pedig nem követték a szappanoperát, többnyire azoknak is ismerős a szőke színésznő, hiszen nemrég a Playboyban mutatta meg fedetlen bájait a magyar olvasóknak.

Kendőzetlenül vallott

A szépséges sztárt nemrég a Cool Night Extra műsorában többek között arról a bizonyos nyuszis fotózásról is kifaggatta a tabukat nem ismerő műsorvezető, Orosz Barbara. A 31 éves sztár azonban állta a sarat, és még a legkényesebb kérdésekre is készséggel válaszolt.

Egyebek közt elárulta, hogy maximalizmusa miatt képtelen kompromisszumokat kötni, és ez néha igencsak megnehezíti az életét és a társas kapcsolatait. A pasik ugyanis nem igazán viselik el, hogy mindenáron véghezviszi akaratát.

Ugyanakkor úgy érzi, a Playboy fotói - Szorcsik Viki a 2008 októberi számban dobta le a textilt - tökéletesre sikerültek, ha akarna, sem találna bennük hibát.

Nem ártott a karrierjének

Szerinte egyébként a karrierjére semmilyen befolyással nem volt az, hogy levetkőzött a férfimagazinnak. Ezért is lepte meg, amikor az egyik weboldalon az olvasók többsége vele kapcsolatban úgy szavazott, talán előbbre tartana a szakmában, ha nem csábult volna el annak idején Radnai Péter - a Playboy magyarországi főszerkesztője - ajánlatától.

Tény, a színésznő a Jóban Rosszban, valamint a 2009-es sztárműsor, a 10! után nem nagyon szerepelt a tévében.

Ám akik mégis találkoznának vele, azoknak ajánljuk a Budaörsi Játékszínt, ahol Szorcsik Viki továbbra is játszik a Trokán Péter által rendezett Macskalépcső című egyfelvonásosban, Dobos Judit mellett.
Ezt is szeretjük