Veszélyben a baba? 4 hónapos terhesen még mindig aggasztóan sovány a TV2 sztárja

Szorcsik H. Viktória testsúlya még mindig kórosan alacsony.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk az örömhírről, amikor mintegy másfél héttel ezelőtt kiderült, hogy Szorcsik H. Viktória 19 évesen első babáját várja.

A Jóban Rosszban csinos színésznője maga is megerősítette a tényt a Borsnak, a közelmúltban pedig a Blikknek adott interjújában árulta el, hogy miért került veszélybe terhessége és megszületendő babája egészsége.

Veszélyeztetett terhesnek nyilvánították

Bencsik Bea megformálója elmondta, hogy testsúlyproblémái miatt nőgyógyásza veszélyeztetett terhesnek nyilvánította és eltiltotta a forgatástól, ő pedig gyermeke érdekében úgy döntött, távozik a TV2 szappanoperájából.

Nem titkolta el, hogy mindössze 48 kilót nyomott, amikor megtudta, hogy teherbe esett, várandóssága első három hónapjában pedig ahelyett, hogy felszedett volna néhány kilót, tovább fogyott.

- 48 kiló voltam, amikor megtudtam, hogy babát várok. Az első három hónap rettenetesen megviselt, szinte mindig rosszul voltam. Nem kívánom senkinek azt az időszakot - vallotta be.

Még mindig nincs 50 kiló

Hozzátette, hogy régebben is voltak komoly testsúlyproblémái, másfél évvel ezelőtt például még pszichiáternél is volt, ahol kiderült, hogy anorexiás, mivel 170 centiméter magassága ellenére csak 41 kiló volt a testsúlya!

Szorcsik H. Viki testsúlya még mindig nem éri el az 50 kilogrammot, ezért saját bevallása szerint most semmi másra nem koncentrál, mint hogy minél többen egyen - különben kisbabáját az alultápláltság veszélye fenyegeti.

A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás elmondta, hogy az egész stáb elfogadta Viki döntését, ám Bencsik Bea karakterétől nem válnak meg, hanem egy új színésznőt keresnek, aki átveszi szerepét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A rajongók tehát októberig találkozhatnak a tévék képernyőjén Szorcsik H. Vikivel, aki jelenleg terhességének 16. hetében jár, gyermekének pedig várhatóan 2012 januárjában ad majd életet.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük