Autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban sztárja
Szorcsik H. Viki megsérült
Szorcsik H. Vikit az éjszaka folyamán érte autóbaleset, másnap kórházba kellett mennie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Blikk értesülései szerint az éjszaka folyamán autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban fiatal színésznője, Szorcsik H. Viktória.

A TV2 szappanoperájának Bencsik Beáját megformáló sztár egyik ismerőse vezette azt a kocsit, amivel éppen hazafelé tartott, amikor egy autó hirtelen elébük vágott. Bár a sofőr, mentve, ami menthető, elrántotta a kormányt, még így is belecsapódtak egy kapuba és egy villanyoszlopba.

Lepergett az élete

Mint az újságnak elmesélte, lepergett előtte az egész élete, és azt sem tudta, hol van és mit csinál. Ráadásul a kiérkező rendőrök az ismerősét rögtön bevitték az őrsre, hogy kiderítsék, volt-e alkohol a vérében - őt pedig otthagyták egyedül, az út szélén.

Végül azért sikerült valahogy hazaérnie, és már-már azt hitte, szerencsésen megúszta a történteket, ám másnap olyan fájdalmai voltak, hogy kénytelen volt felkeresni egy kórházat.

Több sérülése is lett

Ahol kiderült, nemcsak, hogy agyrázkódást kapott, de megrepedt az állkapcsa, a vállában eltörtek a porcok, ráadásul a nyaka úgy meghúzódott, hogy két héten át merevítőt kell majd hordania.

Balesetek tekintetében egyébként nem túl szerencsés a 18 éves sorozatsztár: idén tavasszal arról érkeztek aggasztó hírek, hogy bátyja, Zsolt egy szórakozóhely korlátjáról leesett, és négy métert zuhant.

Az esés következtében betört a koponyája, és vérömleny keletkezett a fejében. Bár a napokig tartó intenzív kezelés után orvosai azt mondták, teljesen fel fog épülni, még hónapokkal később is mutatkoztak a baleset hatásai: nem érzett sem ízeket, sem szagokat, ami érthetően elkeserítette.

Ám a Bors kérdésére Viki elmondta, igyekszik mindent megtenni, hogy mielőbb visszakaphassa azt a jó kedélyű srácot, aki szeretett bátyja egyszer volt.

Fotók: TV2, Europress

Ezt is szeretjük