Szorcsik Vikit ezért rúgták ki egy munkahelyéről - Nem válogatta meg a szavait
Szorcsik Viki őszinte ember, emiatt vesztette már el az állását is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ami a szívén, az a száján – ez a fajta őszinteség jellemzi Szorcsik Vikit, ami miatt a színésznőnek néha meggyűlt a baja másokkal. A FEM3 Caféban azt mesélte, vannak emberek, akik nehezen viselik az őszinteséget, de ő már gyerekkorában is az igazság bajnoka volt, aki ismeri, az tudja ezt róla. Azt ugyanakkor beismerte, néha nyers a stílusa.

- Nem mindegy, hogy valakinek hogyan mondod el az "őszintét": finomabba tálalva, hogy kevésbé bántsuk meg az illetőt, vagy ha valakinek van egy modorosabb, nyersebb stílusa – mint nekem -, az lehet, hogy bántó tud lenni. Nem tudok mit kezdeni a kevésbé őszinte emberekkel és olyanokkal, akik a szemembe hazudnak. Persze, ez kikerülhetetlen, hogy néha találkozzunk ilyenekkel is.

szorcsik-viki
Fotó: FEM3 Café

A Jóban Rosszban egykori főnővére azt mondta, ugyan vannak kegyes hazugságok, de azt gondolja, bármennyire is fáj, joga van mindenkinek tudni az igazságot.

- Világ életemben kerültem a hazug embereket. Soha nem hazudtam a szüleimnek, se a párkapcsolatomban. Próbálom őszintén élni az életemet, és volt már olyan sajnos, hogy távoznom kellett munkahelyről emiatt.

Ragaszkodtam az igazamhoz, mert úgy volt, ahogy én mondtam, csak nem tetszett a stílus.

Akkor már nekem annyira elgurult a gyógyszer, nem tudtam visszafogni magamat, és úriasszony maradni – osztotta meg a nézőkkel a 40 éves sztár.

Ezt is szeretjük