20 év után ment tönkre a magyar énekes házassága - Hamar rátalált az új szerelem
Szolnoki Péter, a Bon Bon énekese hálás a sorsnak az új szerelemért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szolnoki Péter, a Bon Bon együttes énekese sajnálja, hogy nem követhette a nagyszülei és a szülei példáját, és a házassága húsz év után tönkrement, ugyanakkor a sors ajándékának tartja, hogy újra rátalált a szerelem. Maga sem gondolta volna, hogy Vikivel a magánéleti válságát követően ennyire hamar egymásra találnak, árulta el a Best magazinnak.

A 48 éves énekes a hetilapnak azt mondta, feleségével nagyon fiatalon kerültek össze: ő 19, Zsuzsi majdnem húszéves volt. 21 éves lányuk, Bogi most végez az egyetemen televíziós műsorkészítő szakon, 18 éves Peti fiuk egy informatikai szakközépbe jár, a 15 éves Balázs pedig egy művészeti szakgimnáziumba. Mindkét fia gitározik, együtt játszanak egy zenekarban. Új párjának is van egy felnőtt fia, a 23 éves Peti velük él.

- Egymás mellett lettünk felnőttek, együtt fejlődtünk, de aztán azon vettük észre magunkat, hogy nem egy irányba történt ez a fejlődés, ennek lett a következménye a válás. A történtek után csak azt tudtam, hogy egy darabig nem szeretnék tartós kapcsolatot, aztán a sors és egy jó barátom közbeszólt: bemutatta nekem Vikit, aki pénzügyi területen dolgozik.

- Amikor először találkoztunk, még mind a ketten kifelé mentünk a kapcsolatunkból, egyikünk sem gondolta, hogy mi egyszer pár leszünk. Aztán egy évre rá újból összefutottunk… Ennek immár három éve, és hálás vagyok érte a sorsnak, mert most így nagyon jó - árulta el a magazinnak.

Szolnoki Péter és Viki már egy nagy utazáson is túl vannak, az év elején a tengerentúlra utaztak. 

szolnoki-peter-parja
Fotó: Facebook/Szolnoki Péter

Szolnoki Péternek nemcsak a magánélete rendeződött, hanem az egészségügyi állapota is: nyolc évvel ezelőtt rengeteget fogyott, kiderült, epevezeték-szűkülete volt. Két évvel ezelőtt került műthető állapotba, az operáció után pedig természetgyógyászhoz is járt. Ma már igyekszik sok mindent elengedni, úgy véli, a harag és az elfojtás megbetegíti az embert.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük