Szinetár Dóra élete képekben
Szinetár Dóra színészcsaládba született, innen egyenes út vezetett a színpadra. Fiatal kora ellenére számtalan darabban játszott már.

Dia

 	Színészcsaládba született  	Szinetár Dóra 1976. december 17-én látta meg a napvilágot Budapesten. Színészcsaládba született, édesapja Szinetár Miklós, édesanyja pedig Hámori Ildikó. Egy bátyja van: Gábor.  	   	Kapcsolódó cikk: 	Sztárlexikon Szinetár Dóráról »

Színészcsaládba született

Szinetár Dóra 1976. december 17-én látta meg a napvilágot Budapesten. Színészcsaládba született, édesapja Szinetár Miklós, édesanyja pedig Hámori Ildikó. Egy bátyja van: Gábor.

 

Kapcsolódó cikk:
Sztárlexikon Szinetár Dóráról »

Dia

	Kezdetek	A színészet és a zene iránti fogékonysága hamar megmutatkozott. Már az általános iskolában ének-zene tagozatra járt, majd népi- és színpadtáncot tanult. Később a balettel és a szteppel is megismerkedett.

Kezdetek

A színészet és a zene iránti fogékonysága hamar megmutatkozott. Már az általános iskolában ének-zene tagozatra járt, majd népi- és színpadtáncot tanult. Később a balettel és a szteppel is megismerkedett.

Dia

 	Színház  	Egy évig a szolnoki Szigligeti Színház tagja volt, megfordult a Tháliában, a Madáchban, 2001-ben pedig csatlakozott a Budapesti Operettszínház társulatához, amit több mint tíz év múlva, 2012-ben hagyott el.

Színház

Egy évig a szolnoki Szigligeti Színház tagja volt, megfordult a Tháliában, a Madáchban, 2001-ben pedig csatlakozott a Budapesti Operettszínház társulatához, amit több mint tíz év múlva, 2012-ben hagyott el.

Dia

	Színészi karrier	Színésznőként játszott a Légy jó mindhalálig!, az Anna Karenina, a Nyomorultak, a Padlás és a Miss Saigon című darabokban is.

Színészi karrier

Színésznőként játszott a Légy jó mindhalálig!, az Anna Karenina, a Nyomorultak, a Padlás és a Miss Saigon című darabokban is.

Dia

	Budapesti Operettszínház	A Budapesti Operettszínház művészeként szerepelt a Funny girl, a West Side Story, a Rómeó és Júlia és a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című darabokban, musicalekben.

Budapesti Operettszínház

A Budapesti Operettszínház művészeként szerepelt a Funny girl, a West Side Story, a Rómeó és Júlia és a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című darabokban, musicalekben.

Dia

	Márton	Szinetár Dórának első házasságából, Lőcsei Jenő táncostól, 1996-ban született egy kisfia, Márton. A színésznő nagyon fiatalon, 20 éves korában ment férjhez, de a házasság csupán öt évig tartott.

Márton

Szinetár Dórának első házasságából, Lőcsei Jenő táncostól, 1996-ban született egy kisfia, Márton. A színésznő nagyon fiatalon, 20 éves korában ment férjhez, de a házasság csupán öt évig tartott.

Dia

	Sztárpár	Bereczki Zoltánnal a munkájukból adódóan, a színházban ismerkedett meg. Szinte azonnal egymásba szerettek és 2005-ben össze is házasodtak. Nemcsak a Budapesti Operettszínház, de az ország sztárpárjának is tartották őket. 2009-ben egy közös duettlemezt is megjelentettek.

Sztárpár

Bereczki Zoltánnal a munkájukból adódóan, a színházban ismerkedett meg. Szinte azonnal egymásba szerettek és 2005-ben össze is házasodtak. Nemcsak a Budapesti Operettszínház, de az ország sztárpárjának is tartották őket. 2009-ben egy közös duettlemezt is megjelentettek.

Dia

	Zora	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös gyermeke, Zora Veronika 2007 év végén jött a világra. A kislány keresztneve a pár keresztneveinek összevonásából jött létre.

Zora

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös gyermeke, Zora Veronika 2007 év végén jött a világra. A kislány keresztneve a pár keresztneveinek összevonásából jött létre.

Dia

 	Válás  	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012. augusztus 10-én jelentette be, hogy a válás mellett döntöttek.  	   	Kapcsolódó cikk: 	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán elvált »

Válás

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012. augusztus 10-én jelentette be, hogy a válás mellett döntöttek.

 

Kapcsolódó cikk:
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán elvált »

Dia

	Elismerései	2005-ban munkássága elismeréseképpen elnyerte a Súgó Csiga-díjat, majd egy évre rá a Jászai Mari-díjat is.

Elismerései

2005-ban munkássága elismeréseképpen elnyerte a Súgó Csiga-díjat, majd egy évre rá a Jászai Mari-díjat is.

Ezt is szeretjük
Fotó: