Akár egy 20 éves bombázó! Szinetár Dórát sosem láttad még ilyen dögösnek
Szinetár Dóra elképesztően szexi az S.O.S. Love című új magyar filmben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra szépségét, báját és szuper alakját eddig is sokan csodálták, ám a színésznő most még inkább formába lendült.

Az Operettszínház sztárja az S.O.S. Love című film forgatására dobott le magáról néhány kilót - a film plakátján igazi bombázóként pózol, fiatalos gönceiben akár tinilánynak is nézhetnénk.

Csirkével és salátával fogyott le

Azt is elárulta, hogyan sikerült ezt elérnie: egy családi nyaralás alatt szabadult meg attól a pár kilótól, amit korábban hiába próbált leadni.

A színésznő nemrég a Borsnak elmondta, hogy a kikapcsolódásuk idejére választott szállodában szinte minden étel tartalmazott cukrot vagy lisztet. Ő viszont az egészséges táplálkozás híve, ezért egy hétig csak csirkét és salátát evett.

És bár így nem volt túl változatos a táplálkozása, alig hét nap alatt elérte régi vágyát: pluszkilói nyomtalanul eltűntek, ami nőként és színésznőként is elégedettséggel töltötte el a sztármamit. 

Sztárszereposztásban játszik

A barna színésznő nemcsak az Operettszínház sikerdarabjaiban játszik sztárszereposztásban, hanem új filmjében is.

A nagy sikerű S.O.S. szerelem adaptációjaként készült S.O.S. Love-ban olyan partnerei lesznek, mint Hujber Ferenc vagy Árpa Attila, valamint a nálunk is népszerű A Harper-sziget című sorozat egyik főszereplője, C. J. Thomason is feltűnik a moziban.

Karakteréről Szinetár Dóra annyit árult el, hogy Cynthiát, a hisztis művésznőt alakítja majd, amit rajongói máris kíváncsian várnak.

Ezt is szeretjük